Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Hans, Bo nie urodziłeś się cudownej hameryce burgerlandzie.

-- 31 paź 2013, 21:48 --

Aranjani, dalej,dalej,czy dalej bliżej?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę, wyjdę, chcę zobaczyć to pogańskie helołin, poznać tego smoka, w razie czego będę się bronił jak lew. Czemu ja tego nie miałem w dzieciństwie, a tylko paliliśmy sobótkowe opony?

Całkowicie zapomniałem...chodziliśmy po dziadach! Znikały bramki, powstawały napisy, młodzieńcy z sąsiedniej wioski mieli łamane nosy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, A to mi się kojarzy historia bandy koleżanki z roboty,kiedy to wzięli jakiemuś gospodarzowi w nocy wymontowali bramę i wyje*ali do stawu :mrgreen:

Aranjani, Że bliżej niż dalej :mrgreen: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie najlepiej się dzieje w państwie polskim (tzn moim łbie),ale co poradzić, w łeb se nie strzele.żyć żyje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

mialam isc na impreze hallowenowa ale dostałam okres i nie mam ochoty :?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poem, zombie walk ...nie slyszałam o tym, co tm sie robi? straszą?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wszystkim :D

ale byłam u siostry i piłysmy naleweczke, ona sama robiła, pyszniutka :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.