Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, elo 3,2,0 ;D.

Rebelia, bardziej myślałem o jakimś lesie (bez podtekstów) ale prawdę mówiąc, nie mam jakoś zbytnio motywacji, niestety na siłownię sobie pozwolić nie mogę z uwagi na to, że nie mogę dźwigać jeszcze przez dłuższy czas (jestem po operacji przepukliny mosznowej w czerwcu), dlatego wybrałem bieganie.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, no, świetne rozwiązanie, nie ma co :D

Ale ja poważnie pytam, jak odpędzić od siebie ten strach przed bieganiem w trybie solo, nie w kontekście dresiwa, bo z tym sobie poradzę, gorzej ze strachem hm... że ktoś zauważy, że się pośmieje, że takie bydle właśnie leci przez kosmos, czy coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, do osób które kochaja zwierzeta i się nimi otaczaja odnosi sie troszke inaczej... nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale okreslenie psiara, tym bardziej w cudzysłowiu nie jest interpretowane pozytywnie.

-- 08 paź 2013, 21:04 --

Sayace, no raczej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, nie zrozumieliśmy przesłania :x, tak się odnosi do osób, które kochają zwierzęta i się nimi otaczają, w tym przypadku są to "psy" ;).

Poza tym widzę, że za szybko odpisałem, to miał się cieszyć Kestrel nie ja.

tak dokładnie, też znam to słowo i to ono oznacza, nie gniewaj się Aranjani przytul.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, Sayace, nie wiem z czego korzystasz;)

psiara

1. niska murawa z panującą gęstokępkową trawą - bliźniczką psią trawką, występująca na jałowych i zakwaszonych glebach, użytkowana głównie jako ubogie pastwisko dla owiec;

2. potocznie: wielbicielka psów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.