Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Bianka78, images?q=tbn:ANd9GcRcoq_KEW34QX-9LABPMY67Y80EnALePAHF8d4j4FAlW17DxcWY9g

A tak na poważnie,będę próbował nie być,najwyżej pozostanie mi zbieranie noży w samotności do końca żywota :mrgreen:

Edytowane przez Gość

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mama mojego dobrego kolegi , nawet bardzo dobrego ma raka zoładka, wczoraj dzwonił chciał porozmawiac a mi ciagle niedobrze i wczoraj poszłam po skierowanie na gastroskopie i dostałam, ciagle sobie raka wkrecam a jeszcze ta wiadomosc mnie z nog scieła , teraz mam po prostu juz wyjebane w kosmos, boje sie ze umre na raka w bolach. Ide do kina dzisiaj ze znajomymi , wczoraj w teatrze byłam z nimi ,zeby tylko nie myslec o tym, akurat sie zeszło w czasie z tym moim skierowaniem.

Ja o niczym innym teraz nie mysle a juz wczesniej o tym myślałam , w sumie od nerwów tez mozna dostac wrzodów czy nadzerek żołądka , ale ja od razu sobie powkrecałam raka a teraz jeszcze to. Kolega ma przyjsc do mnie wieczorem pogadać bo ma sam doła w związku z mamą a ja nerwowo chyba oknem wyskocze juz sama. :szukam::evil::twisted::why::pirate: Ratunku.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Hmm,wzbudzanie sympatii,to jednak za mało by być wartościowym człowiekiem :P

Ale dzięki :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bianka78, Najlepiej oba, w moim wypadku,ani osiągnięcia,ani charakter szałowe nie są ;)

Owszem do nadrobienia wszystko, ale na chwile obecną jest jak jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.