Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

a ja dziś byłem umówiony z psychoterapeutą i pocałowałem klamkę bo powiedział że nie ma miejsc i przyjmie mnie za kilka miesięcy :evil::evil::evil::evil:

/cenzura/, mam skierowanie do specjalisty i zalecenie sądowe psychoterapii i mam czekać kilka miesięcy :shock::evil:

niezły pedał, powinien (albo jego sekretarka) zadzwonić poinformować że wizyty nie ma i przeprosić

Mushroom przeszkadzają ci geje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, jest wizyta ale za kilka miesięcy :yeah: i tak sugerował że robi wielką łaske że mnie przyjmuje bo "nie jest upoważniony przez sąd" żeby robić fory dla osób z zaleceniem sądowym :shock:

zwalczam głuptaków - w necie i w realuroll.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dziś byłem umówiony z psychoterapeutą i pocałowałem klamkę bo powiedział że nie ma miejsc i przyjmie mnie za kilka miesięcy :evil::evil::evil::evil:

/cenzura/, mam skierowanie do specjalisty i zalecenie sądowe psychoterapii i mam czekać kilka miesięcy :shock::evil:

niezły pedał, powinien (albo jego sekretarka) zadzwonić poinformować że wizyty nie ma i przeprosić

taaa, w klikaniu.... ;)

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, jest wizyta ale za kilka miesięcy :yeah: i tak sugerował że robi wielką łaske że mnie przyjmuje bo "nie jest upoważniony przez sąd" żeby robić fory dla osób z zaleceniem sądowym :shock:

cieszysz się że jest czy cieszysz się z przerwy? :D

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedyś jak ćwok stałam na rogu 15 min, a po powrocie przeczytałam maila, że mu żonę (podobno byłą) zabrali do szpitala i teraz się będzie musiał nią opiekować.

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa, w klikaniu.... ;)

Ej, bronie Mushroom'a bo ma racje - wyglądał nawet troszku jak pedzio w tym ciasnym sweterku :pirate:

Edytowane przez Gość

zwalczam głuptaków - w necie i w realuroll.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholerka myślałem że grzyb odpowie nie z powodu politycznej poprawności a ja bym mu na to :Też jesteś gejem? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: no nie wyszło :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobry wieczór :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, troszkę lepiej :P

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.