Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saraid, dlugo jeszcze bedziesz zaiwaniac tak? :o moze zamiast coca coli jakiegos powerrade czy cos.

hehe, internet niby taki potrzebny, a jak wylacza to sie nagle okazuje, ze duzo wiecej w domu jest zrobione w taki dzien niz normalnie. ;D

hej nowe osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, internet niby taki potrzebny, a jak wylacza to sie nagle okazuje, ze duzo wiecej w domu jest zrobione w taki dzien niz normalnie. ;D

a żebyś wiedział :P

Witajcie nowo przybyli :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześććććććć :D Wpadłam na chwilę podzielić się z wami moją dzisiejszą dobrą nowiną ;p Byłam dzisiaj u psychiatry i wypisała mi lek Escitalopram Actavis.. Ciesze się, bo powiedziała, że ten lek nie wpływa na inne leki i też że mogę sobie wybrać porę dnia o której chcę go brać. Wreszcie jakiś płomyczek nadziei... KToś brał może?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo, ja bralem citalopram, typowa serotoninowa faza, escitalopram, pewnie podobny, z tego co czytalem, cholernie selektywny jest ten lek, moze dlatego nie wchodzi w interackje, spytacj cytrynki84 ona wszystko wie o lekach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, nube, mam skierowanie i zaleconą psychoterapie, to mi odpowiedzial że nie ma czasu i zadzwoni do mnie za pare miesięcy :shock: Mało tego : czuję się beznadziejnie bo chciałem sobie w miare zorganizować w głowie co mówić, wziąść dokumenty sądowe i z lecznia, a tu ta kurwa nerwica dała o sobie znać i się włączyła pustka w głowie - i zapomniałem wszystko co chciałem powiedzieć :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Psychiatra może wystawić skierowanie na dzienny oddział. Tam zwykle można skorzystać z terapii. W tej chwili uczęszczam właśnie na taką terapię na oddziale leczenia nerwic w swoim mieście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, ale to zawsze krócej niż na NFZ :?

-- 18 mar 2013, 14:53 --

beladin, wiem, wiem, tylko jest jeden mały problem i moja psychiatra też to zauważyła, mam dziwne poczucie że jeszcze nie dojrzałam do terapii i czuję wewnętrzną blokadę przed rozdrapywaniem starych ran :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Byłbym zapomniał ..czekałem jakieś 1.5 miesiąca i to prawdopodobnie tylko dlatego, że grupa jest zamknięta - 3 miesiące nikt nie wchodzi, nikt nie wychodzi z takiej grupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, ja bym chciała z korzystać,ale w moim mieście nie ma dziennego :-|

Też tak macie,że ostatnie minuty w pracy siedzicie jak na igłach żeby jak najszybciej wybiec z pracy :mrgreen:

Jeszcze 5 min :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, Stawiając przed sobą mur sama sobie uniemożliwiasz wyleczenie. Uwierz mi, 90% osób na takiej terapiii nie jest "gotowa" by w niej uczestniczyć. Ta niegotowość w niczym tu nie przeszkadza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, No moja droga.. nikt wbrew Twojej woli za rączkę Cię nie będzie wyciągał

..albo chcesz coś z siebie wykrzesać albo pozostaniesz tu gdzie teraz jesteś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.