Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Mushroom, mieszkasz sam, tak? więc kupuj mało. Nie będziesz miał czym się nawpierdzielać.

-- 18 mar 2013, 11:37 --

Calineczka1990, co kupiłaś dobrego kurczaczku?

omeeena, oja, ale bym go ładnie umalowała :105::105:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, mąż kumpeli z pracy wyszedł w nocy po zachciankę i wrócił z.............................

.........................................................................................................................................................samochodem

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, mąż kumpeli z pracy wyszedł w nocy po zachciankę i wrócił z.............................

.........................................................................................................................................................samochodem

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, poszłam po sznurówki, których nie było, więc na pocieszenie kupiłam sobie chipsy (a miałam ich nie jeść :hide: )

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, poszłam po sznurówki, których nie było, więc na pocieszenie kupiłam sobie chipsy (a miałam ich nie jeść :hide: )

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, why not :D

Calineczka1990, jedz chipsy,nic ci nie będzie :P

omeeena, tylko nóż i bandaże :mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, why not :D

Calineczka1990, jedz chipsy,nic ci nie będzie :P

omeeena, tylko nóż i bandaże :mhm:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, łoooooooooooooł, ja aż tak wymagająca to nie jestem. Doceniam drobne gesty. Zresztą prawka i tak nie mam :roll:

Calineczka1990, a jadłaś sunbitsy? dużo lepsze i zdrowsze niż chipsy, ale Ty jesteś taka drobniutka, że wszystko możesz jeść.

Saiga, :twisted:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, łoooooooooooooł, ja aż tak wymagająca to nie jestem. Doceniam drobne gesty. Zresztą prawka i tak nie mam :roll:

Calineczka1990, a jadłaś sunbitsy? dużo lepsze i zdrowsze niż chipsy, ale Ty jesteś taka drobniutka, że wszystko możesz jeść.

Saiga, :twisted:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jasne że jadłam, całkiem smaczne :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, jasne że jadłam, całkiem smaczne :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry dzien, wrescie mam wolne :) wyleguje sie, ale musze poszukac lokum. chce wynajac pokoj od kwietnia, warszwa. ktos ma jakies namiary ;p ?

Gdybyś miał jeden strzał, lub jedyną szanse by zdobyć to czego pragniesz, wykorzystałbyś ją czy po prostu pozwolił jej się wyślizgnąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry dzien, wrescie mam wolne :) wyleguje sie, ale musze poszukac lokum. chce wynajac pokoj od kwietnia, warszwa. ktos ma jakies namiary ;p ?

Gdybyś miał jeden strzał, lub jedyną szanse by zdobyć to czego pragniesz, wykorzystałbyś ją czy po prostu pozwolił jej się wyślizgnąć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, są pyyyyyyyyyyyyyyyszne :105:

andre143waw, Hej, ja niestety nie Warszawa, więc nie pomogę :P

Saraid, Cześć. Wyleguje się na sofie. Dzisiaj cały dzień tak będzie wyglądał, bo mam "te dni" i nie mogę się nawet ruszyć :?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, są pyyyyyyyyyyyyyyyszne :105:

andre143waw, Hej, ja niestety nie Warszawa, więc nie pomogę :P

Saraid, Cześć. Wyleguje się na sofie. Dzisiaj cały dzień tak będzie wyglądał, bo mam "te dni" i nie mogę się nawet ruszyć :?

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłam kilka fajnych ofert pracy, wysłałam aplikacje, teraz tylko czekać :zonk:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazłam kilka fajnych ofert pracy, wysłałam aplikacje, teraz tylko czekać :zonk:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, wspólczuje ja też zwykle ''umieram'' ale pomarzyć o poleżeniu mogę a Ty odpoczywaj jak możesz ;)

-- 18 mar 2013, 13:09 --

Calineczka1990, spokojnie bo na zawał padniesz a my z Tobą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, wspólczuje ja też zwykle ''umieram'' ale pomarzyć o poleżeniu mogę a Ty odpoczywaj jak możesz ;)

-- 18 mar 2013, 13:09 --

Calineczka1990, spokojnie bo na zawał padniesz a my z Tobą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.