Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

niecierpliwy, a dzieki, spojrze, masz moze jeszcze jakies ciekawe wystapienia z teda, czy jakies inne strony netowe?

i czemu byles zly na poprzedniej stronie? jesli mozna wiedziec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, a dzieki, spojrze, masz moze jeszcze jakies ciekawe wystapienia z teda, czy jakies inne strony netowe?

i czemu byles zly na poprzedniej stronie? jesli mozna wiedziec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, a bo to juz po zlocie i jak wrażenia? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, a bo to juz po zlocie i jak wrażenia? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ciężko coś opisywać. Takie dzienne wrony w wersji live and extended. Z moją anhedonią trudno pisać, że to spotkanie sprawiło mi dużą radość, ale to już nie wina tego zlotu. Jeśli miałbym oceniać sam zlot, a nie moje wrażenia, to było bardzo przyjemnie. Na tyle, że z chęcią sobie powtórzę coś takiego. No i dla mnie to też jakaś atrakcja, jak większość czasu siedzę sam, zobaczyć jakiś ludzi na żywo. Jak chcesz wiedzieć coś więcej, to pytaj :D.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ciężko coś opisywać. Takie dzienne wrony w wersji live and extended. Z moją anhedonią trudno pisać, że to spotkanie sprawiło mi dużą radość, ale to już nie wina tego zlotu. Jeśli miałbym oceniać sam zlot, a nie moje wrażenia, to było bardzo przyjemnie. Na tyle, że z chęcią sobie powtórzę coś takiego. No i dla mnie to też jakaś atrakcja, jak większość czasu siedzę sam, zobaczyć jakiś ludzi na żywo. Jak chcesz wiedzieć coś więcej, to pytaj :D.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.