Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

freya, może chcesz, a nie potrafisz? Może on robi sztuczki, które sprawiają, że tkwisz w tym i nie potrafisz odejśc?

Mnie zawsze moi byli powtarzali, gdy sie odgrażałam, ze i tak nie odejde bo nie dam rady, nie poradze sobie sama itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, może chcesz, a nie potrafisz? Może on robi sztuczki, które sprawiają, że tkwisz w tym i nie potrafisz odejśc?

Mnie zawsze moi byli powtarzali, gdy sie odgrażałam, ze i tak nie odejde bo nie dam rady, nie poradze sobie sama itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

skąd ja to znam...11 lat tego słuchałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

skąd ja to znam...11 lat tego słuchałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, raz próbowałam odejść od niego, ale nie przyniosło to oczekiwanego efektu. Męczyły mnie okropne wyrzuty sumienia, ogólnie fatalnie to znosiłam.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, raz próbowałam odejść od niego, ale nie przyniosło to oczekiwanego efektu. Męczyły mnie okropne wyrzuty sumienia, ogólnie fatalnie to znosiłam.

'Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?'

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, wyrzuty sumienia też to znam. Groźby, że sie zabije i idzie na strych po sznur o mało co dałam się nabrać, ale "mój" to był alkoholik, nie wiem jakie twój facet ma problemy

-- 09 mar 2013, 00:28 --

Mnie też długo nie dały odejsc wyrzuty sumienia, ale sie w koncu konkretnie wkurzyłam, poprostu miarka sie przebrała i powiedziałam, ze to jest jego ostatnie słowo wziełam dwie reklamówki i uciekłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, wyrzuty sumienia też to znam. Groźby, że sie zabije i idzie na strych po sznur o mało co dałam się nabrać, ale "mój" to był alkoholik, nie wiem jakie twój facet ma problemy

-- 09 mar 2013, 00:28 --

Mnie też długo nie dały odejsc wyrzuty sumienia, ale sie w koncu konkretnie wkurzyłam, poprostu miarka sie przebrała i powiedziałam, ze to jest jego ostatnie słowo wziełam dwie reklamówki i uciekłam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, nieee, w żadnym wypadku nie jestem silna, poprostu poczułam zagrożenie i brak innego wyjścia. Do dzisiaj się za mną plotki ciągną i historie jak z kosmosu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, nieee, w żadnym wypadku nie jestem silna, poprostu poczułam zagrożenie i brak innego wyjścia. Do dzisiaj się za mną plotki ciągną i historie jak z kosmosu :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saraid, wiem, mamy pracować właśnie nad wyrzutami sumienia.

virgo21, nie przejmuj się plotkami. Odkąd przestałam się przejmować tym co mówią inni na mój temat - żyje mi się lepiej.

Wellbutrin

Pregabalina

Symla

Fluanxol

Trittico XR

Zomiren XR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.