Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, spokojnie, to jeszcze nie tak dużo, ciepło się robi, będziesz się więcej ruszać to szybko zgubisz ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, spokojnie, to jeszcze nie tak dużo, ciepło się robi, będziesz się więcej ruszać to szybko zgubisz ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, osz Ty !!! zrób więcej to wpadnę na obiad :yeah:

Ja wilka nie widziałam "na żywo" a dziki już wielokrotnie... taka okolica. Ale mnie przerażaja (raz miałam wątpliwą przyjemnośc ratowania rottweilerki rozszarpanej przez dzika...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, osz Ty !!! zrób więcej to wpadnę na obiad :yeah:

Ja wilka nie widziałam "na żywo" a dziki już wielokrotnie... taka okolica. Ale mnie przerażaja (raz miałam wątpliwą przyjemnośc ratowania rottweilerki rozszarpanej przez dzika...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jesteś jasnowidząca czy jak? Ja tylko na chwilę, zaraz idę korzsytać z pogody :105::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jesteś jasnowidząca czy jak? Ja tylko na chwilę, zaraz idę korzsytać z pogody :105::D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, nie ma co uzależniać humoru od paru letnich ciuchów :P nie jesteś przecież gruba :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, nie ma co uzależniać humoru od paru letnich ciuchów :P nie jesteś przecież gruba :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, oczywiście, ja to instynktownie wyczulam. Wiesz siedzę w domu, mam wizję, że na forum mowa o jedzeniu i lece szybko do komputera :D:yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, oczywiście, ja to instynktownie wyczulam. Wiesz siedzę w domu, mam wizję, że na forum mowa o jedzeniu i lece szybko do komputera :D:yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubudubu, ;) tak... na pewno :mrgreen: Mój facet też stwierdził, że mogłam go po ryjku pogłąskać... ech a ja prawie zawału dostałam ;)

-- 06 mar 2013, 12:42 --

Snejana, domyślałam się, ze tak to właśnie z Tobą jest :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubudubu, ;) tak... na pewno :mrgreen: Mój facet też stwierdził, że mogłam go po ryjku pogłąskać... ech a ja prawie zawału dostałam ;)

-- 06 mar 2013, 12:42 --

Snejana, domyślałam się, ze tak to właśnie z Tobą jest :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.