Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

freya, daj troche ;)

siostrawiatru, czesc :)

a ja wczoraj spotkałam dwa razy dzika, jak na mnie fuknął myślałam, że sece mi wsykoczy gardłem... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, daj troche ;)

siostrawiatru, czesc :)

a ja wczoraj spotkałam dwa razy dzika, jak na mnie fuknął myślałam, że sece mi wsykoczy gardłem... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubudubu, no ja zmykałam. nawet mi nie mów...

Ja szłam do sklepu chodnikiem, przy ruchliwej drodze ale mało oświetlonej z której z jednej strony są zarośla łaki a dalej las. Momentami nie było latarni... usłyszałam coś w krzakach a później jego fuknięcie... na szczęście nic nie jechało i czmychnęłam na druga strone. Wracając było to samo... :roll: (a mój się uparł, żeby na nogach wrócić bo przeciez pewnie już tam dzika nie ma). Długo się trzesłam bo boję się tych zwierzaków :?

-- 06 mar 2013, 12:31 --

freya, oj nie!! Już lecę :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lubudubu, no ja zmykałam. nawet mi nie mów...

Ja szłam do sklepu chodnikiem, przy ruchliwej drodze ale mało oświetlonej z której z jednej strony są zarośla łaki a dalej las. Momentami nie było latarni... usłyszałam coś w krzakach a później jego fuknięcie... na szczęście nic nie jechało i czmychnęłam na druga strone. Wracając było to samo... :roll: (a mój się uparł, żeby na nogach wrócić bo przeciez pewnie już tam dzika nie ma). Długo się trzesłam bo boję się tych zwierzaków :?

-- 06 mar 2013, 12:31 --

freya, oj nie!! Już lecę :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.