Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, łoj... no to odpoczywaj :)

virgo21, taaa... teraz to ciastko... wczesniej z łaską jedno... a teraz pewnie już nie możesz i się dzielisz :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, łoj... no to odpoczywaj :)

virgo21, taaa... teraz to ciastko... wczesniej z łaską jedno... a teraz pewnie już nie możesz i się dzielisz :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saigon pod wesołym wisielcem :mrgreen:

To nawiązanie :mrgreen: ?

Ale ja stawiam poderżnięte gardła ponad stryczek, :mhm::P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saigon pod wesołym wisielcem :mrgreen:

To nawiązanie :mrgreen: ?

Ale ja stawiam poderżnięte gardła ponad stryczek, :mhm::P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, ja tak na 160 stopni max 40min. Ale warto jak masz wątpliwosci odkroic kawałek i sprawdzić. Ja w tej chwili dysponuje niestety piekarnikiem bez termoobiegu więc jutro będzie debiut w takim sprzęcie ;)

virgo21, taaa :mrgreen: gdybym Cie nie znała to bym uwierzyła :yeah: ale dobra, skorzystam, dawaj !!!!!!!!!!! :mrgreen:

Saiga, dobra... ogłosimy konkurs na nazwę naszego baru. Zwycięzca dostanie karnet na darmowe obiady na miesiąc :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

freya, ja tak na 160 stopni max 40min. Ale warto jak masz wątpliwosci odkroic kawałek i sprawdzić. Ja w tej chwili dysponuje niestety piekarnikiem bez termoobiegu więc jutro będzie debiut w takim sprzęcie ;)

virgo21, taaa :mrgreen: gdybym Cie nie znała to bym uwierzyła :yeah: ale dobra, skorzystam, dawaj !!!!!!!!!!! :mrgreen:

Saiga, dobra... ogłosimy konkurs na nazwę naszego baru. Zwycięzca dostanie karnet na darmowe obiady na miesiąc :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.