Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, mój ze stresu sikał na kanapę, ale myślę że to celowo robił, żebyśmy się tej starej i brzydkiej kanapy w końcu pozbyli :lol:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, AA bo ty w szkole. Dasz radę

Jak już temat szkoły,to zdałem sobie sprawę że za miesiąc kończę LO,i cholernie nie mam pojęcia co dalej, ( i jak na lebra przystało,bez matury :P )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, AA bo ty w szkole. Dasz radę

Jak już temat szkoły,to zdałem sobie sprawę że za miesiąc kończę LO,i cholernie nie mam pojęcia co dalej, ( i jak na lebra przystało,bez matury :P )

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, wiem wiem... ale to na potrzeby własnej działalności :)

Snejana, no... ja humanistka z takim zacięciem do kompa ze szok na pewno :mrgreen: a tak na powaznie... będe się starałoa dla dobra ogółu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, wiem wiem... ale to na potrzeby własnej działalności :)

Snejana, no... ja humanistka z takim zacięciem do kompa ze szok na pewno :mrgreen: a tak na powaznie... będe się starałoa dla dobra ogółu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jednak nie podchodzisz do matury? zrób moze jakas szkole policealna, żeby mieć zawód :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jednak nie podchodzisz do matury? zrób moze jakas szkole policealna, żeby mieć zawód :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszłam precz, bo od kotów kichania dostałam. Wracam, a tu o robocie i nauce!!!

Ludzieeee!!!!! Jest sobota!!!!! Chodźmy gdzieś!!!

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszłam precz, bo od kotów kichania dostałam. Wracam, a tu o robocie i nauce!!!

Ludzieeee!!!!! Jest sobota!!!!! Chodźmy gdzieś!!!

Paroxinor 20mg - od 27.10.2012r. i nadal :/

Tranxene 10mg-doraźnie - nie pamiętam, kiedy:))

Życie, to nie je bajka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, :D ja miałam iść i sobie odpuściłam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, :D ja miałam iść i sobie odpuściłam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie śmiałem się :<,dlaczego? Nie mam pomysłu na studia,lenistwo.

Snejana, Jaką? jak do wszystkiego lewe łapy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Nie śmiałem się :<,dlaczego? Nie mam pomysłu na studia,lenistwo.

Snejana, Jaką? jak do wszystkiego lewe łapy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.