Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

zmienny, :D

Calineczka1990, padam... edukacja to jednak nie na moje lata ;)

-- 02 mar 2013, 20:12 --

Snejana, jak wyżej napisałam ;) nawet głodna nie jestem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, :D

Calineczka1990, padam... edukacja to jednak nie na moje lata ;)

-- 02 mar 2013, 20:12 --

Snejana, jak wyżej napisałam ;) nawet głodna nie jestem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mnie czasem ciągnie do dalszej edukacji, ale nie wiem jaki jest jej sens, chyba tylko dla własnej przyjemności, przynajmniej jeśli chodzi o moje zainteresowania i obecne wykształcenie :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, mnie czasem ciągnie do dalszej edukacji, ale nie wiem jaki jest jej sens, chyba tylko dla własnej przyjemności, przynajmniej jeśli chodzi o moje zainteresowania i obecne wykształcenie :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja tam poszłam... w sumie nie wiem po co ;) nie no...żeby bratu pomóc ;) ale jest wesoło... szkolne, nie studenckie czasy się przypomniały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, ja tam poszłam... w sumie nie wiem po co ;) nie no...żeby bratu pomóc ;) ale jest wesoło... szkolne, nie studenckie czasy się przypomniały :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, najważniejsze robić coś co się lubi :great:

ja po swoich humanistycznych studiach nawet pracy znaleźć nie mogę, a jeszcze kilka lat temu wierzyłam, że będę miała interesującą pracę w muzeum lub w urzędzie konserwatorskim :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, najważniejsze robić coś co się lubi :great:

ja po swoich humanistycznych studiach nawet pracy znaleźć nie mogę, a jeszcze kilka lat temu wierzyłam, że będę miała interesującą pracę w muzeum lub w urzędzie konserwatorskim :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja też dziś nie jestem głodna. co to za szkołę robisz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ja też dziś nie jestem głodna. co to za szkołę robisz? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :mrgreen: ale ja poszłam na informatyke :hide:

ciężko w zawodzie wyuczonym teraz znalezc prace... niestety

-- 02 mar 2013, 20:18 --

Snejana, informatyka :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, :mrgreen: ale ja poszłam na informatyke :hide:

ciężko w zawodzie wyuczonym teraz znalezc prace... niestety

-- 02 mar 2013, 20:18 --

Snejana, informatyka :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siostrawiatru, jak kobiety czyli jakie? Pytanie za 100pkt to jest. :smile:

Calineczka, moj tez mial depresje zdiagnozowana, objawialo sie to tym, ze jadl za duzo, ale jak mial poswiecane duuuzo uwagi to dalej duzo jadl. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siostrawiatru, jak kobiety czyli jakie? Pytanie za 100pkt to jest. :smile:

Calineczka, moj tez mial depresje zdiagnozowana, objawialo sie to tym, ze jadl za duzo, ale jak mial poswiecane duuuzo uwagi to dalej duzo jadl. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, informatyka to dobry kierunek, chociaż teraz przesyt i informatyków jak mrówków się mnoży :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, informatyka to dobry kierunek, chociaż teraz przesyt i informatyków jak mrówków się mnoży :roll:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ooo to ciężki orzech do zgryzienia, ale dasz radę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ooo to ciężki orzech do zgryzienia, ale dasz radę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, mój ze stresu sikał na kanapę, ale myślę że to celowo robił, żebyśmy się tej starej i brzydkiej kanapy w końcu pozbyli :lol:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.