Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, możliwość bycia nie-żywym czyli zombie? nie śpij, za cienko sie ubierz i ganiaj pół dnia po mieście, w pewnym momencie masz ochotę zjeść czyjś mózg by dodać sobie energii :P

-- 21 lut 2013, 18:44 --

ProstaNazwa, dalej, ja nawet jak coś robię to tak naprawdę się lenię :yeah::mrgreen:

Calineczka1990, w cycki idzie, nie? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, szczęściara, mi wszystko w brzuch idzie :shock:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, szczęściara, mi wszystko w brzuch idzie :shock:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, o to jest sposób mniej męczący, tylko bardziej monotonny :P

wykończony, ale ten lew jest taki powolny, że prędzej to ja go pogonię :P

-- 21 lut 2013, 18:50 --

Calineczka1990, żartowałam, mnie też :-|:mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, o to jest sposób mniej męczący, tylko bardziej monotonny :P

wykończony, ale ten lew jest taki powolny, że prędzej to ja go pogonię :P

-- 21 lut 2013, 18:50 --

Calineczka1990, żartowałam, mnie też :-|:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pomarzyć zawsze można :yeah::D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, pomarzyć zawsze można :yeah::D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie

a takie rzeczy to można kolekcjonować żeby się z nich pośmiać, znam przypadek, że ksiądz nie chciał udzielić chrztu, bo matka nie znała ojca dziecka :shock::lol:

To jest jedno z tzw. przeszkód małżeńskich - osoba chora psychicznie nie może zawrzeć związku małżeńskiego, gdyż może nie być świadoma nadchodzących względem tego konsekwencji i obowiązków. Jeśli dopiero po ślubie okaże się, że jeden ze współmałżonków jest chory (np. na schizofrenię, która ujawniła się później), małżeństwo może zostać legalnie wg Kościoła unieważnione.

/captainobvious

Saiga, bardzo ładny avatar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio usłyszałam, że ŻADEN ksiądz nie da nam ślubu, bo jestem chora psychicznie

a takie rzeczy to można kolekcjonować żeby się z nich pośmiać, znam przypadek, że ksiądz nie chciał udzielić chrztu, bo matka nie znała ojca dziecka :shock::lol:

To jest jedno z tzw. przeszkód małżeńskich - osoba chora psychicznie nie może zawrzeć związku małżeńskiego, gdyż może nie być świadoma nadchodzących względem tego konsekwencji i obowiązków. Jeśli dopiero po ślubie okaże się, że jeden ze współmałżonków jest chory (np. na schizofrenię, która ujawniła się później), małżeństwo może zostać legalnie wg Kościoła unieważnione.

/captainobvious

Saiga, bardzo ładny avatar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga a to ja już miałam takie wizje hardcorowej huśtawki, że jak ktoś zaryzykuje się pohuśtać to w 3min. wszystkie stany emocjonalne zaliczy :D

Snejana nie zostaje mi nic innego do powiedzenia jak: zawodowiec :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga a to ja już miałam takie wizje hardcorowej huśtawki, że jak ktoś zaryzykuje się pohuśtać to w 3min. wszystkie stany emocjonalne zaliczy :D

Snejana nie zostaje mi nic innego do powiedzenia jak: zawodowiec :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cocoseque, :mrgreen:

-- 21 lut 2013, 18:57 --

ProstaNazwa, Choć nudno nie będzie... :P

Snejana, kobieto,która nawet wagowo nie jest połową mnie - zamilcz :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cocoseque, :mrgreen:

-- 21 lut 2013, 18:57 --

ProstaNazwa, Choć nudno nie będzie... :P

Snejana, kobieto,która nawet wagowo nie jest połową mnie - zamilcz :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.