Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

fozzie, Moje jest na talerzu,i nie widzę póki co skrzydeł czy silników odrzutowych :mrgreen:

-- 18 lut 2013, 17:18 --

Aranjani, Dzięki :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, Moje jest na talerzu,i nie widzę póki co skrzydeł czy silników odrzutowych :mrgreen:

-- 18 lut 2013, 17:18 --

Aranjani, Dzięki :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, A ty jak na to patrzysz? będą sobie wierni,czy stół raczej będzie chciał rozbić jakąś dupe o własny kant?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, A ty jak na to patrzysz? będą sobie wierni,czy stół raczej będzie chciał rozbić jakąś dupe o własny kant?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, hahaha

tzn... ona będzie wierna do końca życia... ale jesli chodzi o stół... patrząc na niego... mam watpliwości czy będzie potrafił dochować wierność :mrgreen: (ale mi się rymło... chyba tomiki wierszyków zacznę wydawać :yeah: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, hahaha

tzn... ona będzie wierna do końca życia... ale jesli chodzi o stół... patrząc na niego... mam watpliwości czy będzie potrafił dochować wierność :mrgreen: (ale mi się rymło... chyba tomiki wierszyków zacznę wydawać :yeah: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Obserwuj kanty..pamiętaj,kanty powiedzą ci prawdę.

I ewentualne odbicia dup.

pilnuj zięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Obserwuj kanty..pamiętaj,kanty powiedzą ci prawdę.

I ewentualne odbicia dup.

pilnuj zięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.