Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaginął przyjaciel Bardzo ważne

casia

Rekomendowane odpowiedzi

A ja z kolei mam wrażenie że dla Ciebie tematyka depresji i nerwicy jest obca więc proponowałabym dokładniejsze zapoznanie się z zawartością forum przed rozpoczęciem osobistej nagonki wynikającej z żalu i rozgoryczenia z powodu zaginięcia przyjaciela.

Naprawdę szczerze Ci współczuję i być może będąc na Twoim miejscu też robiłabym to samo choć.. chyba jednak z nieco innym podejściem i dystansem co do niektórych wypowiedzi.

Beznamiętny trans, mechaniczny

Tępych zmysłów zgrzyt, genetyczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest mi obca ta tematyka !!!

Dlatego tu jestem , gdybym wszytsko wiedziała nie byłoby mnie tutaj :(

Napisałam że szukam błędów które popełniłam i nagonki żadnej nie prowadzę .. nie mam takiego celu .

Uważałam że tutaj znajdę ludzi którzy wytłumaczą mi co robię źlę, co zrobiłam nie tak , jak mogę sprostać temu wszytskiemu i .. chyba szukałam potwierdzenia że list samobójczy nie określa tego ostatniego skreślenia .

Nadal jestem głupsza od Ciebie i od innych Twoich przyjaciół z Forum , bo nawet nie wiem dlaczego miał taki lek a nie inny , nie wiem po co się daj etakie leki i nie rozumiem pewnych prawideł w działaniach , które dla Ciebie są jasne :(

Jeszcze raz : Weszłam tu po pomoc ! Bo jeżeli przyjmował takie leki , znaczy się ze coś było nie tak ... Nas okłamywał że to coś innego i chcę wiedzieć jakie mogą być motywacje lub jakie są oddziaływania po tym leku .... zrozum mnie ja GO muszę znaleźć , bez względu dla mnie jaki będzie jego stan ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja radzę sprawdzić miejsca, w których miał w najbliższym czasie coś do załatwienia, albo miałby coś do zrobienia, gdyby postanowił np. wyjechać. Jeśli się w nich pojawił, no to pewnie on jest głównym reżyserem całej sytuacji. Policja chyba powinna to zresztą sprawdzić...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi