Skocz do zawartości
Nerwica.com

OOBE

akwarysta202

Rekomendowane odpowiedzi

4 dni temu byłem u psychologa, stwierdzona nerwica lękowa, we wtorek mam kolejną wizytę.

Sam przed wizytą zwalczyłem kilka lęków, między innymi przed ciemnością, duchami itp teraz jest wporządku, oczywiście może to wrócić w każdej chwili.

Jednak do wtorku nie wytrzymam i proszę o pomoc. Naczytałem się o oobe, o doświadczeniach poza ciałem. Nie czytałem technik jak to się robi, tylko takie ogólnikowe informacje co to itp.

Od wczoraj boję się zasnąć. Większość czasu myślę o tym, i nie wiem co robić.

Boję się zasnąć z tego powodu, że wejdę w ten stan i nie wrócę :(

Czasami gdy zasypiam, łapię się na tym, że próbuję "wychwycić" moment zasypiania. Nie wiem, czy rozumiecie, taka świadomość zaśnięcia jakby. Trwa do chwilkę, bo zakręci mi się w głowie i przestaje, potem normalnie zasypiam. Tak mi się zdarzyło kiedyś 2 razy, dzisiaj cały dzień boję się, myślę o dzisiejszym śnie, że będę kontrolował ten moment.

Nie wiem co robić, bo nie chce wejść do astrala.

Proszę tylko nie piszcie tutaj o technikach oobe jak to się robi, bo przeczytam to i do końca mi odbije :( Nie chce tego wiedzieć

http://www.oobe.pl/park/Moment-Zasypiania-t2853.html

tutaj piszą, drugi post, że łatwo w ten sposób o oobe! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dean ale wiele osób opisuje swoje doświadczenia z tym, jest też książka Monroe o tym, jedne źródła podają niebezpieczeństwa, drugie, że to bezpieczne, sam nie wiem :(

Nigdy tego nie doświadczyłem, nikt z moich znajomych też nie.

Ogólnie tematykę ezoteryki omijam szerokim łukiem, ze względu że kiedyś panikowałem o opętaniu.

Ale oobe jest straszniejsze, piszą tam także, że może inna istota wejść w ciało i następuje opętanie :(

A z drugiej strony badania naukowe niektóre twierdzą tak jak Ty mówisz Dean, że to coś z mózgiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dean dzieki za wsparcie psychiczne

staram sie trzymac faktow naukowych, jednak tak to jest w nerwicy, dodatkowo fakt, ze tylu ludzi o tym pisze, masakra

teraz nawet na probe sie polozylem i probowalem wylapac ten moment, nie wiem, spac nie idzie i pewnie sobie wmawiam ze cos sie dzieje juz

tylko przez to nasililo mi sie strasznie klucie w klatce i serducho szybko bije

do psychiatry to nie bardzo, bo nie chce brac lekow jakby zapisal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi