Skocz do zawartości
Nerwica.com

Utrata zaufania w związku

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

To dużo udało Wam się zrobić w ciągu 3 miesięcy, a raczej 2, bo w ostatnim miesiącu nie miałeś już kasy.

I dlaczego sąd postanowił Ci umorzyć dług, a nie zabrał oszczędności? Coś tu się nie klei.

I dlaczego mama leczy się na raka prywatnie? Przecież na raka leczy się państwowo i prywatne placówki nie mają do tego sprzętu ani personelu.

Słuszne uwagi!! Coś mi z tyłu głowy dzwonilo że za dużo kasy... ale no tak to oczywiste że powinien te oszczędności mieć odebrane. I leczenie raka to prawda!! Może miał na myśli łapówki dla lekarzy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

O to właśnie chodzi :D

Będzie wiedziała że przyjechał dla niej a nie jakiś głupi odkurzacz

Dzięki, natomiast ja tutaj szukam rad, które mają realne zastosowanie a nie porady ja dla nastolatków. Tak czy inaczej dzięki za wyraźnie zdania 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, ksynoheks22 napisał(a):

Dzięki, natomiast ja tutaj szukam rad, które mają realne zastosowanie a nie porady ja dla nastolatków. Tak czy inaczej dzięki za wyraźnie zdania 

Nie ma sprawy, ale jak nie możesz normalnie zajechać do niej bez zapowiedzi, to wgl bezsens taka relacja. Ale nie ma sprawy;*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, ksynoheks22 napisał(a):

Dlaczego uwazasz, ze porady dla nastolatkow do ciebie nie pasuja? Chyba, ze zwolnienie rzeczywiscie wystawil ci psychiatra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi