Skocz do zawartości
Nerwica.com

Powitanie

hornet2

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, MicMic napisał(a):

To ten gość który bił forumowiczke? 

Taaa, ten sam. W dodatku teraz wypisuje pw do innych userów forum ostrzegając ich przed nią 🤣 uprzedziłam fakty i pw latające do wszystkich z ostrzeżeniem przed nim i przedstawiłam Wam usera, żeby zaoszczędzić innym pisania, skoro sam ma problem i nie potrafi się przedstawić

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Catriona napisał(a):

Taaa, ten sam. W dodatku teraz wypisuje pw do innych userów forum ostrzegając ich przed nią 🤣 uprzedziłam fakty i pw latające do wszystkich z ostrzeżeniem przed nim i przedstawiłam Wam usera, żeby zaoszczędzić innym pisania, skoro sam ma problem i nie potrafi się przedstawić

No to dobrze ze że zachowujesz czujność. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Catriona napisał(a):

Poraża mnie Wasz lęk i panika, ale zawsze tak będzie jeśli fałszywa osoba w dodatku ziejąca nienawiścią nakreśli osobę, to taka osoba zawsze będzie wadliwa, kwestia podejścia i rozumowania, ale śmiać mi się chce z waszego przerażenia, pielęgnowana paranoja zawsze znajdzie ujście. Co do zdemaskowania, to było jak najbardziej przewidywalne, człowiek to gatunek stadny, ale i przewidywalny 🙂

Edytowane przez hornet2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi