Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ukrywasz swoje fantazje przed partnerem?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie, ukrywanie swoich fantazji czy pragnień przed osobą partnerską to jedna z najbardziej niedorzecznych rzeczy, jakie można robić w związku. Gdy chce się utrzymać związek, to wręcz trzeba rozmawiać o swoich potrzebach, pragnieniach, fantazjach i upodobaniach, i trzeba dobrze znać tę osobę, nadawać z nią na tych samych falach.

Nie wyobrażam sobie nie rozmawiać o potrzebach, fantazjach i upodobaniach. Wzajemna znajomość potrzeb to podstawa. Komunikacja to podstawa. I zaufanie to podstawa. A przecież nikt nikomu nie czyta w myślach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

No seks uprawiales ale sam mówiłeś że ta twoja to była grzeczna w łóżku to masz doświadczenia z grzecznym seksem :D że tak powiem :D

No była, co nie znaczy że mam same grzeczne fantazje. A ty masz fu na całowanie :P Ciebie nie brzydzi seks między siostrami? Albo między matką a córką? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Hola hola przecież księża mają często na boku kochanki. Już im tak nie umniejszajmy :D

No właśnie i to nierzadkie

7 minut temu, MicMic napisał(a):

No była, co nie znaczy że mam same grzeczne fantazje. A ty masz fu na całowanie :P Ciebie nie brzydzi seks między siostrami? Albo między matką a córką? 

No niech sobie robią co chcą pod pościelą. A jak z innym rodzeństwem to niech się nie rozmnażaja bo to przestępstwo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 31.01.2026 o 15:58, Doktor Indor napisał(a):

O ile nie mam problemu z kazirodztwem wśród rodzeństwa (bo nie mam rodzeństwa), o tyle kazirodztwo z rodzicami… No nadal nie mam problemu z tym, że dwoje dorosłych ludzi sobie coś ze sobą pod kołderką robi, jeśli mnie to nie dotyczy

Ty tak na serio z tym? 😧

Czy znowu źle zrozumiałem ?

Edytowane przez brum.brum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, brum.brum napisał(a):

Łooożesz

Rzeczywiście masz luźne podejście widzę :D

Haha. Nie no dla mnie to jest mocno pojebane ojciec i córka. Ale mówiłam tylko że nie mam brata nie wiem jak to jest a kiedyś się zastanawiałam jak to jest czy faktycznie nie można się podniecic bratem czy siostra. Ale ci co mają mówią że to nierealne. Ja nie wiem jakby bylo bo nie moge wyobrazić sobie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi