Skocz do zawartości
Nerwica.com

Perfumy

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, MicMic napisał(a):

To może ja się pochwalę moją kolekcją. Pieczołowicie kolekcjonowaną przez lata. 

Ten zapach (czy jak to się nazywa?) dostałem na 30 urodziny, ale jak, widać dobrze się trzyma. 

IMG_20260111_213336429.jpg

Polecam w szczególności mydło, bardzo uniwersalne. Można umyć zarówno twarz, plecy, włosy jak i dupę 🙂

😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, shadow_no napisał(a):

@MicMic i faktycznie trzyma 48h ten Dove?

Nie wiem, ale śmierdzi jakoś. I sam w sobie jest chyba długo mokry, więc nigdy nie wiem czy przypadkiem nie spociłem się samym nakładaniem czy to on nie wysechł?🤔

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, MicMic napisał(a):

Nie wiem, ale śmierdzi jakoś. I sam w sobie jest chyba długo mokry, więc nigdy nie wiem czy przypadkiem nie spociłem się samym nakładaniem czy to on nie wysechł?🤔

Bo oprócz aplikacji, trzeba jeszcze poklaskać pachami aby to rozprowadzić i uklepać. Rozumiesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale super macie kolekcje 😍

Ja od razu mówię, że u nas w domu pojęcie własności bywa dość „płynne” (nastolatka z ADHD i autyzmem), więc część rzeczy na zdjęciach jest bardziej „jej” (albo wydawało mi się że jest moje - dopóki nie przestało) a części w ogóle nie znalazłam bo pewnie jest w czuleści jej pokoju (trochę boimy się tam wchodzić). 

Ilość wynika po części z faktu, że młodej ciocia jest kierowniczką Douglasa i daje jej różne testery pełnowymiarowe, nie każdy jej się podoba i tak oto znów własność jest „płynna”. Te 3 na pierwszym zdjęciu używam najczęściej 

IMG_0825.jpeg

IMG_0826.jpeg

IMG_0827.jpeg

IMG_0829.jpeg

IMG_0831.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@minou woooo 🔥 Ale czad 🙇‍♂️

Tego DKNY delicious coconut najbardziej ciekawy jestem.

Mam DKNY night addict unisex i on jest bardziej kobiecy jednak więc ponad pół flakonu jeszcze jest od prawie 10 lat xdd. Ale chyba wszystko co wychodzi z DKNY i co miałem okazje wąchać to trafia w gust.

Kokosik i wanilia to moje 🖤 więc musi być zajebisty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

Jeszcze jedną mam w torebce. Taką w kształcie szminki. Bardzo kobieca i namietna. Pachnie pożądaniem i elegancją. Nie wiem jak opisać, piszę jak się czuje w niej, więc zawsze w torebce.

IMG_20260111_183916.jpg

IMG_20260111_183849.jpg

Te Cacharel? Kupiłam je kiedyś siostrze, była zadowolona ☺️

IMG_0832.jpeg

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

@minou woooo 🔥 Ale czad 🙇‍♂️

Tego DKNY delicious coconut najbardziej ciekawy jestem.

Mam DKNY night addict unisex i on jest bardziej kobiecy jednak więc ponad pół flakonu jeszcze jest od prawie 10 lat xdd. Ale chyba wszystko co wychodzi z DKNY i co miałem okazje wąchać to trafia w gust.

Kokosik i wanilia to moje 🖤 więc musi być zajebisty

Jest cudowny 😊 z DKNY to chyba dla mnie jedyny który kupię ponownie jak się skończy. Ale jest też bardzo subtelny i lekki, taki naprawdę na lato.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi