Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pierdolnik Dalji i Mica.

MicMic

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale na tym się nie zarabia… chyba :D

Kobiety ;)

A ogólnie to nie lubię zaglądania komuś do kieszeni. Takie teksty, że „nawet nie odczuje dwóch stówek”. Jego sprawa na co wydaje swoje pieniądze i ile (albo na co nie wydaje, bo nie chce).

Napisałam że odwołuje pytanie które również nie było poważne. Nie jest jego sprawą jeśli ktoś musi ruszać zadek po jego kurtke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Napisałam że odwołuje pytanie które również nie było poważne. Nie jest jego sprawą jeśli ktoś musi ruszać zadek po jego kurtke

Ale musi czy chce? Bo jest w słowniku takie słowo jak „nie”. Jest między „nidzko” (przymiotnik od Nida) a „nieaalborscy” (od duńskiego miasta Aalbork). Sprawdziłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie mieszka w polsce?:O to ja mam z mic swój pierdolnik i tego nie wiem a Ty wiesz to już po pierdolniku? ej

Nie smuć się ja i tak z nikim nie będę bo zaczynam czuć lęk;/

Mieszka w stanach, ale przyjeżdża tu na wakacje. Wydaje mi się że mówiłem ci. 

W końcu będziesz, ale niekoniecznie z miłości. Sam się zastanawiam, może dla mnie to też jedyna opcja. 

25 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale na tym się nie zarabia… chyba :D

No nie zarabia xd

Chyba wspominałem, że uczę programowania i matematyki, mam działalności. 

26 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

ogólnie to nie lubię zaglądania komuś do kieszeni. Takie teksty, że „nawet nie odczuje dwóch stówek”. Jego sprawa na co wydaje swoje pieniądze i ile (albo na co nie wydaje, bo nie chce).

Wiemy, że nie lubisz. Ja, jako socjalista i czerwony komuch i marksista uwielbiam :D w tygodniu rozkułaczam bogatych obszarników, w weekendy wraz z bandą mi podobnych napadamy na bogatych wędrowców w puszczy kampinoskiej i zabieramy kosztowności. :D

Co do kurtki, która tutaj jest osią niezgody. Ja nie miałem problemu kupić tej kurtki i żeby przyszła na mój adres. Dla mnie to tylko śmieszne, że on się kieruje promkami, bo jak już mówiłem, wiem jakim majątkiem dysponuje. To są naprawdę duże kwoty. Spokojnie mógł sobie pozwolić na kupno tej kurtki poza promocją, może by miała normalny kolor a nie jakiś oczojebny pomarańcz xd

Więc to nie jest ze ja hejtuje, mój brat się nie chwali jakoś mocno bogactwem, ma inne cechy, które mnie bardziej wkurwiają. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi