Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pierdolnik Dalji i Mica.

MicMic

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Chongyun napisał(a):

Ostatni millenialsi aka zillenialsi jakby 92-97 takie roczniki przejściowe. Nigdy nie ma twardej granicy. A ja jestem wczesny millenial a mentalnie jak późna zetka/wczesna alfa.

A może teraz Ty wrzuć?

Aaa to by miało sens. Mam sporo znajomych w tych rocznikach i w sumie nie czuje żadnej ‚różnicy wiekowej’ gadając z nimi, mamy tez podobny gust muzyczny itd, natomiast 22latek w robocie potrafi mi napisać ‚slay guuuurl’ i mam takie:  yyy. Co. 😃 tzn. Teraz już wiem co, ale na poczatku czasem odpalałam słownik 😃

Ja jestem millenials późny chyba a dusza to boomer 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Dalila_ napisał(a):

@Chongyun roczniki przejściowe toś wymyślił :D

Mam siostra 5 lat starsza i dostrzegam między nami różnice właśnie takie socjokulturowe. Najbardziej to że my mamy situationshipy

Czyli według Ciebie powinna istnieć drastyczna różnica między 95 a 96?

Cytat

Zillennial (lub Zennial) to określenie na mikrogenerację osób urodzonych na przełomie pokolenia Millenialsów (Y) i Pokolenia Z, zazwyczaj w latach 1993-1998, choć granice bywają płynne (np. 1992-2002)...

A Twoja siostra pewnie nie ma takiej kolekcji kodów ICD jak Ty.

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Chongyun napisał(a):

Czyli według Ciebie powinna istnieć drastyczna różnica między 95 a 96?

A Twoja siostra pewnie nie ma takiej kolekcji kodów ICD jak Ty.

Hyh no i wgl ludzie są różni. Może nie rok do roku, ale rozpowszechnienie internetu, komórkek, czy socjalow ma właściwie konkretną dosyć datę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZyli jak jestem 95, to jestem hybrydą? Moje dzieciństwo to podwórko i trzepak..gry w zadania..spotykaliśmy się na daną godzinę na osiedlu i wymienialiśmy się karteczkami. Wszystko cieszyło.  Nikt nie wtapiał się ekran smartfona, tylko rozmawialiśmy na żywo. Potem przyszła epoka ok internetu, więc po szkole gadaliśmy przez GG. Wtedy się u mnie zaczęło wybieranie internetu na rzecz kolezanek. 

Wtedy internet to bylo takie Wow. Ja tam szukałam pocieszenia, rozrywki, kontaktów i odmóżdżenia. Zwykle siedziałam całymi dniami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Verinia napisał(a):

CZyli jak jestem 95, to jestem hybrydą? Moje dzieciństwo to podwórko i trzepak..gry w zadania..spotykaliśmy się na daną godzinę na osiedlu i wymienialiśmy się karteczkami. Wszystko cieszyło.  Nikt nie wtapiał się ekran smartfona, tylko rozmawialiśmy na żywo. Potem przyszła epoka ok internetu, więc po szkole gadaliśmy przez GG. Wtedy się u mnie zaczęło wybieranie internetu na rzecz kolezanek. 

Wtedy internet to bylo takie Wow. Ja tam szukałam pocieszenia, rozrywki, kontaktów i odmóżdżenia. Zwykle siedziałam całymi dniami. 

Jesteś późny Y czyli millenials 😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

To brzmi jak opis mojego dzieciństwa:) 

wiec jesteś millenials😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi