Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

tylko parę linków zostawię

Skoro o tym mowa, to nawet bez otwierania tych linków nasuwa mi się gorsze traktowanie mężczyzn przez sądy chociażby. Zarówno w sprawach cywilnych, gdy sąd orzekający rozwód najczęściej przekazuje opiekę nad dziećmi matce, choćby i ta matka potem związała się z przemocowym patusem, który będzie te dzieci katował (jak Kamilka, którego zabrano ojcu), jak i w sprawach karnych, gdzie mężczyźni otrzymują wyższe kary za te same przestępstwa.

13 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

zagiąłem czasoprzestrzeń

Kiedyś myślałem, że indyki tylko gulgoczą, a tu się okazuje, że one umieją też zaginać czasoprzestrzeń - kto by pomyślał. ;) 

3 godziny temu, RefleXia napisał(a):

Zwyczajnie oceniłam kobiety i męźczyzn z czysto biologicznego punktu.

Kobiety żyją dłużej, m.in. dzięki dwóm chromosomom X. Również dzięki temu, lżej przechodzą część chorób, jak wspomnianą już grypę. Oczywiście pomijając te urodzone z zespołem Turnera, czyli rzadką wadą genetyczną - brakiem jednego chromosomu X. W każdym razie, mężczyzna ma tylko jeden chromosom X, zaś zadaniem chromosomu Y jest tylko wytworzenie i utrzymanie męskich genitaliów.

Żaden mężczyzna nie doświadcza okresu co miesiąc przez ponad pół swojego życia, żaden mężczyzna nie zachodzi w ciąże i co więcej nie rodzi dzieci, nie karmi piersią i nie dochodzi do siebie po ciąży i porodzie.

Z tym się nie kłócę.

Nie chodzi do ginekologa systematycznie.

Wiele kobiet też nie chodzi do ginekologa. Nie mają takiego obowiązku.

miałam do tego 2 operacje

Też miałem dwie operacje. Przepukliny pachwinowej. Przepuklina jest częstsza u mężczyzn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, kamysto napisał(a):

Ja chciałem o indyku pieczonym porozmawiać, a ten temat już był wieki temu.

Coca cola? No nie zdrowa. Za dużo cukru. Można zamiast czekolady napić sie.

A cola zero to chemia, więc też lipa. Od czasu do czasu.

To musisz być częściej a nie te gry i evot :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze odnośnie rodzicielstwa, @RefleXia: owszem, żaden mężczyzna nie zachodzi w ciążę, jest mu to oszczędzone, z tym nie ma się co kłócić. Z drugiej strony, mężczyźni nieraz wychowują cudze dzieci nawet o tym nie wiedząc (szacunkowo od 8 do 10% mężczyzn wychowuje cudze dzieci), a system jest skonstruowany tak, że mężczyźni muszą utrzymywać i wychowywać dzieci niezależnie czy są ich, czy cudze.

Tylko matka wie, kto jest ojcem dziecka. Natomiast kobieta może być pewna, że to ona jest matką - chyba że ktoś podmieni dziecko w szpitalu, gdy ona akurat znajduje się pod narkozą (moja mama rodziła mnie będąc pod narkozą - cesarskie cięcie przy porodzie wcześniaka - ale akurat jestem do niej podobny z twarzy, więc tu raczej nie ma wątpliwości).

11 godzin temu, RefleXia napisał(a):

Poznałam w sieci sporo inceli

A ile poznałaś incelek? ;)

Ile kobiet może powiedzieć z ręką na sercu, że nikt nigdy nie próbował ich poderwać, nikt nigdy nie zainteresował się nimi, nie składał im propozycji, i że to one same próbowały aktywnie poderwać mnóstwo mężczyzn, i za każdym razem zostały spławione, i że są dziewicami, choć już dawno chciałyby przestać nimi być, i rozważają skorzystanie z płatnych usług żigola, żeby stracić cnotę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

@Kiusiukobiety dziewice też są bez przesady 

Dziewice z własnego wyboru czy z wyboru mężczyzn? Bo to o to się rozchodzi.

Choć myślę, że są i z wyboru mężczyzn. Wyjątkowo brzydkie, grube, zdeformowane, lub po prostu z tak paskudnym charakterem, że nikt nie wytrzyma z nimi tak długo, żeby doszło do konsumpcji relacji.

Ale jest też druga strona medalu – gdy jesteś atrakcyjną laską, to ciężko jest mieć prawdziwych znajomych płci męskiej, bo musisz wiecznie uważać, czy ktoś nie próbuje tobą manipulować, żeby cię przelecieć. I ty myślisz, że on serio daje ci atencję, uwagę, sympatię, bo cię lubi, a tu zonk, po prostu chce dorobić sobie kluczyk do twojego zameczka. Facetom jest jednak łatwiej o szczere i prawdziwe koleżanki. A to też jest ważne.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Dziewice z własnego wyboru czy z wyboru mężczyzn? Bo to o to się rozchodzi.

Choć myślę, że są i z wyboru mężczyzn. Wyjątkowo brzydkie, grube, zdeformowane, lub po prostu z tak paskudnym charakterem, że nikt nie wytrzyma z nimi tak długo, żeby doszło do konsumpcji relacji.

Ale jest też druga strona medalu – gdy jesteś atrakcyjną laską, to ciężko jest mieć prawdziwych znajomych płci męskiej, bo musisz wiecznie uważać, czy ktoś nie próbuje tobą manipulować, żeby cię przelecieć. I ty myślisz, że on serio daje ci atencję, uwagę, sympatię, bo cię lubi, a tu zonk, po prostu chce dorobić sobie kluczyk do twojego zameczka. Facetom jest jednak łatwiej o szczere i prawdziwe koleżanki. A to też jest ważne.

No są i takie i takie na pewno. A słowo incel chyba nie ma żeńskiej formy 

W ogóle nie powinien istnieć problem incelstwa, jeśli to jest problem dla kogoś to się bierze rozwiązanie go, i zamawia się dziewczynę. Wiec to problem niemożności doprowadzenia do stosunku z wyłączeniem usług. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 6.01.2026 o 22:29, Doktor Indor napisał(a):

No ogon, Chongyun wspominał gdzieś na forum kiedyś że lubi femboyów (ale może żartował)

Lubię, to źle?

W dniu 6.01.2026 o 22:19, MicMic napisał(a):

@Dalila_I @Chongyun kto się czubi ten się lubi! Może będzie ślub forumowy! 😛

Nieformalny regulamin Forum zakłada, że członkini może mieć do 4 mężów.

W dniu 6.01.2026 o 22:11, Dalila_ napisał(a):

WTF? Sam mnie pocisnales

A opowieść o uśmiechu wartownika powiedziałeś w 3 słowach, co smutne

I właśnie nie w tym wątku się prosi 

Nmzc

Niech Ci będzie.

W dniu 24 listopada 2025 roku ja oraz Dalila_ wybraliśmy się na szkolenie w gotowości do jw w Łasku. Ok godź 8:00 zajechaliśmy pod bramę prowadzącą do lotniska wojskowego, gdzie przywitał nas miły wartownik, który wpadł Dalili w oko za jego słodki uśmiech. Ja otworzyłem szybę tylną boczną, bo jeszcze ustawiam palce na pstryczku tak, jak w starym samochodzie, na co on uśmiechnął się jeszcze bardziej. Na informację, że my na szkolenie wartownik pokierował nas do portierni gdzie okazało się, że tutaj nie ma żadnego szkolenia i musieliśmy jechać kilka km dalej do koszar...

Fascynująca i porywająca historia, co nie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

24 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

No są i takie i takie na pewno. A słowo incel chyba nie ma żeńskiej formy 

Jest femcel.

24 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

jeśli to jest problem dla kogoś to się bierze rozwiązanie go

Nie zawsze da się ten problem rozwiązać.

25 minut temu, Dalila_ napisał(a):

i zamawia się dziewczynę

Ale to nie chodzi o to żeby płacić za dziwkę, przepraszam, pracownicę seksualną.

19 minut temu, Chongyun napisał(a):

Lubię, to źle?

Nigdzie tak nie napisałem.

Nieformalny regulamin Forum zakłada, że członkini może mieć do 4 mężów.

Pytanie ile członków może mieć członkini…

gdzie przywitał nas miły wartownik, który wpadł Dalili w oko za jego słodki uśmiech.

Haha, a kto nie wpadł :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

kobiety dziewice też są

Nie mówię, że nie ma - jednak raczej dużo częściej są nimi z wyboru niż z przymusu, prawda?

I jak często zdarza się, że kobieta traci cnotę z kimś, komu płaci za usługę seksualną? Na pewno nieporównywalnie rzadziej niż w drugą stronę.

Jako weteran forów, portali i grup dyskusyjnych wiele razy natykałem się na posty desperatów będących niedobrowolnymi prawiczkami, gotowych "pójść na dziwki", byle stracić cnotę. Iluś z nich nawet potem "pochwaliło się" swoimi doświadczeniami z tym. Było to tyleż smutne, co odrażające. To, co oni pisali o kobietach i ich rzekomych wymaganiach, hipergamii itd. Nie wszyscy, ale wielu.

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

jeśli to jest problem dla kogoś to się bierze rozwiązanie go, i zamawia się dziewczynę

Nie wszyscy chcą "iść na dziwki" - niektórym przeszkadza to, że nie mogą stworzyć relacji romantycznej i związku, w równym stopniu jak frustracja seksualna.

Rozwiązanie doktora Albonisty "Dzwonię wtedy do dziewczynek" nie wszystkim odpowiada. ^^

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Jest femcel.

Ale femcel nie oznacza kobiety żyjącej w niedobrowolnym celibacie, usilnie szukającej partnera do seksu i nie mogącej go znaleźć i obwiniającej mężczyzn za tę niemożność i zbyt wysokie wymagania, tylko kobietę, która wybiera bycie singielką. To całkiem co innego.

"Femcelki" nieraz mają doświadczenia seksualne i partnerskie, tyle że nieraz trudne i bolesne.

O ile chłopcy i mężczyźni skarżą się na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej, o tyle dziewczyny i kobiety skarżą się częściej na przekraczanie ich granic przez płeć przeciwną. Czyli jest to niejako odwrotny problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Chongyun napisał(a):

No to jest fakt. Ale jaka jest Twoja opinia.

Ale w sensie jak to opinia?

10 minut temu, Kiusiu napisał(a):

Ale femcel nie oznacza kobiety żyjącej w niedobrowolnym celibacie, usilnie szukającej partnera do seksu i nie mogącej go znaleźć i obwiniającej mężczyzn za tę niemożność i zbyt wysokie wymagania, tylko kobietę, która wybiera bycie singielką. To całkiem co innego.

"Femcelki" nieraz mają doświadczenia seksualne i partnerskie, tyle że nieraz trudne i bolesne.

O ile chłopcy i mężczyźni skarżą się na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej, o tyle dziewczyny i kobiety skarżą się częściej na przekraczanie ich granic przez płeć przeciwną. Czyli jest to niejako odwrotny problem.

Racja, to nie to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

Dzieci w przedszkolu ;)

Nawet gorzej, bo dzieci przynajmniej można biciem nauczyć posłuszeństwa, a tobie już nic nie pomoże :D

1 minutę temu, Chongyun napisał(a):

Ok teraz rozumiem, napisałeś o zaletach więc opinia pozytywna 🙂

Ale ja nadal nie wiem o co pytasz 🙂 O moją opinię jako ludzi? Nie znam żadnego femboya osobiście (w sumie nieosobiście też nie).

1 minutę temu, Chongyun napisał(a):
26 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Haha, a kto nie wpadł

Ja

Bo jesteś dostępny. Jakbyś nie był, to byś wpadł. To tak działa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale ja nadal nie wiem o co pytasz 🙂 O moją opinię jako ludzi? Nie znam żadnego femboya osobiście (w sumie nieosobiście też nie).

Chodzi mi o to, czy traktujesz ich jako kolejny wynalazek tęczowych zboczeńców w celu feminizacji chłopców czy akceptujesz ich jako formę wyrażana siebie. Nie pytam o odczucia zmysłowe :P

7 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Bo jesteś dostępny. Jakbyś nie był, to byś wpadł. To tak działa :D

Nie wiem czy jestem dostępny. Jestem obojętny seksualnie :P nie namawiam jej na te sprawy, o seksie rozmawiamy tylko naukowo i jako doświadczenie a nie o takim między nami. I nie jestem w jej typie jako osoba męskopłciowa a nie mężczyzna i nie jeżdżę na motorze a w dodatku ich nie lubię :P

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grouchy uspokoj sie, nie wszyscy co mają motor mi się podobają. Z tymi motorami jest tak, że dopóki kask siedzi na głowie to się motocyklista podoba ;3 jak go zdejmie a tym bardziej wyda głos to już być tak nie musi

@Kiusiuwwiem wiem, to wina jest norm kulturowych. Od zawsze było tak że mężczyźni musieli rozpustni być a kobiety trzymać pas cnoty do ślubu (jeśli do niego dochodziło). Dziś już jest wszystko inaczej a nadal jak nie spełniasz tego co wyżej jesteś gorszy;) więc o ile temat incelow jest naglasniany w necie i wgl, tak temat dziewczyn dziwkarskich co najwyżej w memie znajdziesz 

A teraz najważniejsze. W historii wartownika było inaczej delikatnie, bo on się nie uśmiechał, i też jakoś szczególnie nie zwrócił mej uwagi. Ale my stoimy przed szlabanem, on podchodzi do szyby pasażera czyli mnie nachyla się a grouchy wtedy wciska guzik i słychać dźwięk szyby zjezdzajacej w dół tylko że to była szyba tylna. Możliwe że wtedy wszczęłam jazgot zaczęłam coś mówić może go opierdalac nie wiem ? W każdym razie wartownik się szeroko uśmiechnął i miał przeepiekny uśmiech o mamo. Zdrów bądź uroczy wartowniku...

@Doktor Indorto że z wami sobie tu dyskutuje nie znaczy że mi wpadliscie w oczy. Bądźmy powazni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Chongyun napisał(a):

Chodzi mi o to, czy traktujesz ich jako kolejny wynalazek tęczowych zboczeńców w celu feminizacji chłopców czy akceptujesz ich jako formę wyrażana siebie. Nie pytam o odczucia zmysłowe :P

To chyba kwestia indywidualnej osoby – tego jaka jest. W to że ktoś się „dał sfeminizować” ciężko mi uwierzyć – jeśli nie było w nim tego pierwiastka wcześniej to się nie da wcisnąć w ramy femboya. Może po prostu kiedyś byli dziewczęcy chłopcy, a teraz są oni femboyami – czyli jest to nazwa na zjawisko, które istniało od dawna. Ogólnie to nie mój świat.

Natomiast mam problem z mówieniem „ona” do kogoś, kogo odbieram jako „on”, i odwrotnie. Wywołuje to we mnie dyskomfort i staram się raczej nie otaczać ludźmi, którzy wywołują we mnie dyskomfort. Ale to chyba nie femboy? Femboy jest deliaktny, dziewczęcy, może nawet można go pomylić z dziewczyną, ale jeśli nie jest trans, to nadal jest to „on”, nie?

15 minut temu, Chongyun napisał(a):

I nie jestem w jej typie jako osoba męskopłciowa a nie mężczyzna i nie jeżdżę na motorze a w dodatku ich nie lubię :P

Jako osoba, która śmiga na moto od kilkunastu lat – jak laska leci na motocykle i motocyklistów to jest to dla mnie duży nazwijmy to „red flag”. Generalnie, z doświadczenia, nie są to feminoosoby, które chciałbym poznawać jakoś bliżej (a wprost przeciwnie). Do tego w środowisku motocyklistów często kręcą się takie spragnione męskiego kontaktu atencjuszki, ja to nazywam „puchar przechodni od spodni do spodni”.

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Z tymi motorami jest tak, że dopóki kask siedzi na głowie to się motocyklista podoba ;3

Niektóre dziewczyny też są ładne jedynie w kasku z przyciemnianą szybką :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

jeśli nie było w nim tego pierwiastka wcześniej to się nie da wcisnąć w ramy femboya

Z tego co wiem, to nieraz dominy podczas sesji femdomu robią klientom tzw. feminizację, a wielu klientów domin to ludzie na co dzień kierujący innymi jako szefowie, prezesi, menedżerzy, oficerowie i inni pełniący role samców alfa, którzy w ramach zachowania równowagi i odstresowania się pozwalają wtedy, żeby dla odmiany ktoś nimi pokierował.

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

jak laska leci na motocykle i motocyklistów to jest to dla mnie duży nazwijmy to „red flag”.

Z jakiego powodu?

A co, gdy kobieta po prostu lubi jechać na motorze razem z atrakcyjnym dla niej mężczyzną? Wtedy też uznajesz to za czerwoną flagę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Kiusiu napisał(a):

Z tego co wiem, to nieraz dominy podczas sesji femdomu robią klientom tzw. feminizację, a wielu klientów domin to ludzie na co dzień kierujący innymi jako szefowie, prezesi, menedżerzy, oficerowie i inni pełniący role samców alfa, którzy w ramach zachowania równowagi i odstresowania się pozwalają wtedy, żeby dla odmiany ktoś nimi pokierował.

Możliwe. Dla mnie ten temat jest zupełnie obcy.

Z jakiego powodu?

Doświadczenia 🙂

A co, gdy kobieta po prostu lubi jechać na motorze razem z atrakcyjnym dla niej mężczyzną? Wtedy też uznajesz to za czerwoną flagę?

Nie, jeśli nie zarywa do wszystkich jego kumpli.

No i pytanie czy jako pasażerka czy jako kierująca. Te motocyklistki, które poznałem, miały coś nie tak z garem. Wszystkie, co do jednej. A plecaczki to spoko, normalna sprawa – on prowadzi, ona jeździ z nim i nie ogląda się na jego kumpli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi