Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalony indycznik

Doktor Indor

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

tylko parę linków zostawię

Skoro o tym mowa, to nawet bez otwierania tych linków nasuwa mi się gorsze traktowanie mężczyzn przez sądy chociażby. Zarówno w sprawach cywilnych, gdy sąd orzekający rozwód najczęściej przekazuje opiekę nad dziećmi matce, choćby i ta matka potem związała się z przemocowym patusem, który będzie te dzieci katował (jak Kamilka, którego zabrano ojcu), jak i w sprawach karnych, gdzie mężczyźni otrzymują wyższe kary za te same przestępstwa.

13 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

zagiąłem czasoprzestrzeń

Kiedyś myślałem, że indyki tylko gulgoczą, a tu się okazuje, że one umieją też zaginać czasoprzestrzeń - kto by pomyślał. ;) 

3 godziny temu, RefleXia napisał(a):

Zwyczajnie oceniłam kobiety i męźczyzn z czysto biologicznego punktu.

Kobiety żyją dłużej, m.in. dzięki dwóm chromosomom X. Również dzięki temu, lżej przechodzą część chorób, jak wspomnianą już grypę. Oczywiście pomijając te urodzone z zespołem Turnera, czyli rzadką wadą genetyczną - brakiem jednego chromosomu X. W każdym razie, mężczyzna ma tylko jeden chromosom X, zaś zadaniem chromosomu Y jest tylko wytworzenie i utrzymanie męskich genitaliów.

Żaden mężczyzna nie doświadcza okresu co miesiąc przez ponad pół swojego życia, żaden mężczyzna nie zachodzi w ciąże i co więcej nie rodzi dzieci, nie karmi piersią i nie dochodzi do siebie po ciąży i porodzie.

Z tym się nie kłócę.

Nie chodzi do ginekologa systematycznie.

Wiele kobiet też nie chodzi do ginekologa. Nie mają takiego obowiązku.

miałam do tego 2 operacje

Też miałem dwie operacje. Przepukliny pachwinowej. Przepuklina jest częstsza u mężczyzn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, kamysto napisał(a):

Ja chciałem o indyku pieczonym porozmawiać, a ten temat już był wieki temu.

Coca cola? No nie zdrowa. Za dużo cukru. Można zamiast czekolady napić sie.

A cola zero to chemia, więc też lipa. Od czasu do czasu.

To musisz być częściej a nie te gry i evot :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze odnośnie rodzicielstwa, @RefleXia: owszem, żaden mężczyzna nie zachodzi w ciążę, jest mu to oszczędzone, z tym nie ma się co kłócić. Z drugiej strony, mężczyźni nieraz wychowują cudze dzieci nawet o tym nie wiedząc (szacunkowo od 8 do 10% mężczyzn wychowuje cudze dzieci), a system jest skonstruowany tak, że mężczyźni muszą utrzymywać i wychowywać dzieci niezależnie czy są ich, czy cudze.

Tylko matka wie, kto jest ojcem dziecka. Natomiast kobieta może być pewna, że to ona jest matką - chyba że ktoś podmieni dziecko w szpitalu, gdy ona akurat znajduje się pod narkozą (moja mama rodziła mnie będąc pod narkozą - cesarskie cięcie przy porodzie wcześniaka - ale akurat jestem do niej podobny z twarzy, więc tu raczej nie ma wątpliwości).

11 godzin temu, RefleXia napisał(a):

Poznałam w sieci sporo inceli

A ile poznałaś incelek? ;)

Ile kobiet może powiedzieć z ręką na sercu, że nikt nigdy nie próbował ich poderwać, nikt nigdy nie zainteresował się nimi, nie składał im propozycji, i że to one same próbowały aktywnie poderwać mnóstwo mężczyzn, i za każdym razem zostały spławione, i że są dziewicami, choć już dawno chciałyby przestać nimi być, i rozważają skorzystanie z płatnych usług żigola, żeby stracić cnotę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

@Kiusiukobiety dziewice też są bez przesady 

Dziewice z własnego wyboru czy z wyboru mężczyzn? Bo to o to się rozchodzi.

Choć myślę, że są i z wyboru mężczyzn. Wyjątkowo brzydkie, grube, zdeformowane, lub po prostu z tak paskudnym charakterem, że nikt nie wytrzyma z nimi tak długo, żeby doszło do konsumpcji relacji.

Ale jest też druga strona medalu – gdy jesteś atrakcyjną laską, to ciężko jest mieć prawdziwych znajomych płci męskiej, bo musisz wiecznie uważać, czy ktoś nie próbuje tobą manipulować, żeby cię przelecieć. I ty myślisz, że on serio daje ci atencję, uwagę, sympatię, bo cię lubi, a tu zonk, po prostu chce dorobić sobie kluczyk do twojego zameczka. Facetom jest jednak łatwiej o szczere i prawdziwe koleżanki. A to też jest ważne.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi