Skocz do zawartości
Nerwica.com

problemy z pamięcią? Co to jest?

Kira001

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. 

Od 11 lat leczę epizod psychotyczny i miałam nadzieję, że już go wyleczyłam. Od lat żyję w nerwach. I teraz powiedzcie mi co to jest...... w wakacje miałam takie coś pierwszy raz , otóż - pewnego pięknego dnia idę sobie do mojej siostry prosić, by dała mi papierosa, ona krzyczy na mnie : " jak możesz mnie o to prosić , przecież obraziłaś całą rodzinę rano" ja wielkie oczy. Co było rano???? Nawet nie pamiętałam. Wielka, czarna plama, a nie piję od 12 lat około.  Nikt mi nie chciał powiedzieć co dokładnie mówiłam, ale skrawkami wiadomości udało mi się ustalić, że m.in wypomniałam siostrze to co ona mi mówiła z 4 lata temu ( nie mam pojęcia co , bo nie pamiętam nawet takich rzeczy) , innych obrażałam ponoć. No dobra, minęło pół roku, ja nie mam pracy, żyję w nerwówce cały czas. Po paru miesiącach powiedziałam do mojej siostrzenicy, że jest " debilem" ( ponoć ) . Później na studiach coś zaczęłam gadać, czego całkowicie NIE PAMIĘTAM xD.... 

Boję się co to może być. Jak kontroluję się to  czuję stres i jest jeszcze ciężej. Ponoć obrażam na prawo i lewo każdego, a nikt mi nie chce uwierzyć , że ja nie mam pojęcia co powiedziałam. Sama też boję się trochę o to pytać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Ja tak miałam w szpitalu. Odcieło mi świadomość i ponoć mówiłam do wszystkich że jestem Jezusem i chodziłam na klęczkach po oddziale. W ogóle tego nie pamiętam.

:( Współczuję. Ja już dłuugo nie mam takich objawów, ale te problemy z pamięcią mam od jakiegoś pół roku. I niby zachowuję się dobrze, ale pewnego razu powiem coś po prostu czego nie pamiętam, np. obrażę. I każdy na mnie obrażony, nikt mi nie wierzy, że ja nic a nic nie wiem co powiedziałam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi