Skocz do zawartości
Nerwica.com

Chaos

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Cynthia napisał(a):

Broń panie Boże, Asia. Nie rzucaj leków. My musimy brać je do końca życia, powinnaś się z tym pogodzić niestety.

Ja to jeszcze przemyśle🍒🌷🍊

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 75mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lusesita Dolores napisał(a):

Ja to jeszcze przemyśle🍒🌷🍊

ty już lepiej za dużo nie myśl! wiesz jak to się kończy przecież. znowu wpadniesz w błędne koło a zobacz, powoli lepiej się czujesz. 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest niedojrzałe, a nie głupie.

Naczytacie się antypsychiatri.

I potem źle czynicie dla siebie, i waszych bliskich.

Niebo jeszcze tak daleko. ;)

schizofrenia czy nie schizofrenia oto jest pytanie.

ELO życie. już czas powrócić. 👏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lusesita Doloresmoże nie rzucaj całkiem leków, tylko coś zmodyfikuj. Ale to tylko taka sugestia. Nie namawiam. Po prostu czasem zmniejszenie czegoś lub dodanie czegoś może poprawić nasz nastrój chociażby. A rzucenie leków kończy się pożarem.

LanaDelReyLDRRide_Easy-Resize_com.jpg.cf376542f8789e4aa9878f37f6b94d11.jpg

bez kompasu moralnego, który mógłby wskazywać mi północ, brak jednolitej osobowości, zamiast tego - wewnętrzny brak zdecydowania - olbrzymi i kapryśny, niczym ocean. jadę szybko, a w środku nocy jestem samotna. robię wszystko, by nie wpadać w kłopoty. szkoda, że... że w mojej głowie trwa wojna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze. Nie odstawie leków. 

Nie chcę kolejnej psychozy.

Głosy konkretne, przerażajace nie można ich zlekceważyć.

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 75mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Verinia napisał(a):

@Lusesita Doloresmoże nie rzucaj całkiem leków, tylko coś zmodyfikuj. Ale to tylko taka sugestia. Nie namawiam. Po prostu czasem zmniejszenie czegoś lub dodanie czegoś może poprawić nasz nastrój chociażby. A rzucenie leków kończy się pożarem.

To nie sugeruj, bo głupoty pierdolisz. Możesz sama sobie modyfikować ale nie namawiaj do tego innych bo akurat przy schizofrenii pominięcie jednej dawki może skończyć się glosami. 

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Cynthia napisał(a):

To nie sugeruj, bo głupoty pierdolisz. Możesz sama sobie modyfikować ale nie namawiaj do tego innych bo akurat przy schizofrenii pominięcie jednej dawki może skończyć się glosami. 

No tak, bo lepiej, żeby nic nie brała? Mówię tylko, że lepiej coś zmienić w lekach, ale skoro pisała, że ok się czuje no to lepiej wiadomo, żeby zostałam na lekach. Chodziło o to, że jak już ma zamiar rzucać wszystko to już lepiej zapytać lekarkę i coś pozmieniać. Przecież nie napisałam: powinnaś zmniejszyć leki.

bez kompasu moralnego, który mógłby wskazywać mi północ, brak jednolitej osobowości, zamiast tego - wewnętrzny brak zdecydowania - olbrzymi i kapryśny, niczym ocean. jadę szybko, a w środku nocy jestem samotna. robię wszystko, by nie wpadać w kłopoty. szkoda, że... że w mojej głowie trwa wojna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Cynthia napisał(a):

nie namawiaj

nie namawiam.

2 minuty temu, Verinia napisał(a):

To nie sugeruj, bo głupoty pierdolisz.

nie wiem, czy gadam głupoty, bo czasem lekka modyfikacja leków poprawia samopoczucie, ale nie wiem w jakim jest stanie, więc już się nie odzywam. Jesteście na mnie cięte, więc chyba wgl nic nie pisać.

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Verinia napisał(a):

No tak, bo lepiej, żeby nic nie brała? Mówię tylko, że lepiej coś zmienić w lekach, ale skoro pisała, że ok się czuje no to lepiej wiadomo, żeby zostałam na lekach. Chodziło o to, że jak już ma zamiar rzucać wszystko to już lepiej zapytać lekarkę i coś pozmieniać. Przecież nie napisałam: powinnaś zmniejszyć leki.

Ale sugerowałas co przede wszystkim jest złamaniem regulaminu.  Ciesz się że upomnienia nie dostałaś 🙃a po drugie ty sobie zmieniaj jak chcesz i ile chcesz i czuj się później rozchwiana. Według mnie sraj sobie do swojego podwórka ale nie sugeruj czegoś takiego osobie która ma tendencję do rzucania leków. Jeszcze takiego pierdolenia posłucha i wróci do punktu wyjścia. Jesteś nieodpowiedzialna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Dobrze. Nie odstawie leków. 

Nie chcę kolejnej psychozy.

Głosy konkretne, przerażajace nie można ich zlekceważyć.

Nie wiem czy wgl chcesz moich komenatrzy. Odniosłam wrażenie ostatnio, że macie do mnie uprzedzenia. No ale ok. Może macie powód. Jeśli masz głosy, to nie możesz przestać brać leków, a pamiętam, że nie brałaś leków często dosyć. Sama czasem mam ochotę rzucić to wszystko i nie zawsze myślę racjonalnie. NIestety te psychozy wracają, a bez leków są gwarantowane.

1 minutę temu, Cynthia napisał(a):

Ale sugerowałas co przede wszystkim jest złamaniem regulaminu.  Ciesz się że upomnienia nie dostałaś 🙃a po drugie ty sobie zmieniaj jak chcesz i ile chcesz i czuj się później rozchwiana. Według mnie sraj sobie do swojego podwórka ale nie sugeruj czegoś takiego osobie która ma tendencję do rzucania leków. Jeszcze takiego pierdolenia posłucha i wróci do punktu wyjścia. Jesteś nieodpowiedzialna. 

NIe chciałąm zasugerować,. NIe wiem, czy złamałam regulamin. Możliwe. Nie pisz do mnie ja do psa. okay?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Cynthia napisał(a):

Dobra już się nie odzywam, bo widzę, że cokolwiek nie napiszę, to jestem najgorsza. NIe miałam złych intencji. A co zrobie @Lusesita Dolores, to jej decyzja. I istnieje coś takiego jak wolność słowa. NIe obraziłam jej, chciałam tylko, żeby nie ostawiła leków całkowice, jak to miało miejsce kiedyś. NIe widzisz róźnicy? Mam srać do swojego podwórka? Przesadziłaś. Ale to Ty jesteś ta najbardziej krystaliczna., co właśnie pokazałaś.

6 minut temu, Cynthia napisał(a):

Ale sugerowałas co przede wszystkim jest złamaniem regulaminu.  Ciesz się że upomnienia nie dostałaś

Czyli najważniejsze jest teoretyczne złamanie regulaminu, czy dobre chęci? Ty powinnaś dostać osta za swoje teksty wobec mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Też zrozumialam że ma zmodyfikować ale z lekarzem, w sensie nie napisała w domyśle celowo chyba

Spoiler

Tak. Z lekarzem. No ale dobra..nie będę się już wtrącać.dostalam ostrzeżenie.

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze odstawiam leki bez wiedzy lekarza.

No tak już jest. Dobrze się czuje, więc mi taka myśl przeszła przez głowę.

Zrobiłam dziś coś głupiego. Poszłam do salonu i zrobiłam piegi permanetne i hennę brwi.🤗🤗🤗

chodze boso po ulicy

Klozapol 600mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 75mg

Afobam 0,5mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi