Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

mała_mi123

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

@You know nothing, Jon SnowWrzucanie linków do innych for jest niezgodne z regulaminem. 

Jeżeli temat będzie wychodził poza ramy dyskusji zostanie zamknięty. Masz już własny wątek w którym dzielisz się swoimi przemyśleniami. 

Rozumiem. No mnie chodziło ogólnie o pytanie czym to poniżenie jest a nie by pisać o tym co u mnie w wątku, po prostu nawiązałam mniej więcej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Rozumiem. No mnie chodziło ogólnie o pytanie czym to poniżenie jest a nie by pisać o tym co u mnie w wątku, po prostu nawiązałam mniej więcej. 

Załóż temat po prostu bez nawiązywania żadnego. I nie strasz użytkowników Policja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Melodiaa napisał(a):

Załóż temat po prostu bez nawiązywania żadnego. I nie strasz użytkowników Policja. 

Niech użytkownicy więc nie prowokują mnie i nie podważają moich słów. Ja napisałam neutralnie na początku @Catrionawidzi we wszystkim urojenia. Niech pójdzie na policję i tam rozjaśnią temat, że nie piszę tego bez powodu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Niech użytkownicy więc nie prowokują mnie i nie podważają moich słów. Ja napisałam neutralnie na początku @Catrionawidzi we wszystkim urojenia. Niech pójdzie na policję i tam rozjaśnią temat, że nie piszę tego bez powodu. 

Nikt nikomu nie będzie rozjaśniał ani udowadniał. Myślę, że sama wiesz, że pewne rzeczy brzmią nierealnie. Powróćmy jednak do tematu a ja wyczyszczę wątek z offtopu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi