Skocz do zawartości
Nerwica.com

spam

Grouchy

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Programista napisał(a):

Odnosisz się do jego wypowiedzi, potem nie chcesz odpowiedzieć. 

Piszesz, że nie będziesz pisać tu o penisie, a kolejne kilka wiadomości napisałaś odnośnie tego tematu. Zdecyduj się bardzo niekonsekwentna jesteś no i jak sama zauważyłaś nie potrafisz delikatnie pisać o tym temacie to po co go dalej wałkujesz? Niektórym osobom, które zwróciły na to uwagę w tym autor sprawiłaś przykrość itp.

A Ty co, ataki na priv się znudziły? Nie tylko o tym pisze niedelikatnie. Nie chce odpowiadać odnośnie swoich preferencji, bo nic nie wnoszą one tu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Programista napisał(a):

Ciebie widzę każdy atakuje jak ktoś napisze nie po Twojej myśli albo zwróci uwagę nawet Ci już nie odpisałem na tym priv to nie ma sensu i nie warto, ale dobrze wiedzieć, że jak Ci się  zwróci uwagę na coś to tak Cię strasznie dotyka i to właśnie Ty atakujesz. Napisz jeszcze, że Cię wyzywałem tutaj 😅

Ja Ci zwróciłem uwagę, że nie potrafisz o tym temacie pisać delikatnie gdzie dotknęłaś jakieś osoby i miałaś nie pisać odnośnie tego tematu jesteś niekonsekwentna i nie szanujesz nawet własnych słów nie potrafiąc się ich trzymać. Mam wrażenie, że empatia i takt w tak delikatnych tematach jest Ci bardzo obca wyciągnij jakieś wnioski i pomyśl czasem o innych.

Zalozcie sobie klub zranionych przez dalile chlopaków. Ale to dziwne, że nikt z dziewczyn nie jest zraniony i nie pisze mi że coś źle robię. Ciekawe ejjjjj zastanówmy się nad tym co to za dziwne sytuację są 🤔🤔

Bez kitu chciałabym wiedzieć to! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Haha, zapisuję się. Xd 

Może mężczyźni się Tobą bardziej interesują z jakiegoś powodu 🤔, więc łatwiej o konflikty🙂

No, tylko że on popisał ze mną przez dzień, i już ma problem. W związku z tym jednak mam coś z socjopaty. Do tego nie wyciągam wniosków, nie mam autorefleksji, i rzuciłam infantylnym tekstem (mógł nie załapać jak Ty bo nie śledził aktywnosci :D)

koniec off topu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi