Skocz do zawartości
Nerwica.com

spam

Grouchy

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nie chce mi się gadać tu o penisach z uwagi na moja poszlakowaną opinie xd @Mic43

Odnosisz się do jego wypowiedzi, potem nie chcesz odpowiedzieć. 

Piszesz, że nie będziesz pisać tu o penisie, a kolejne kilka wiadomości napisałaś odnośnie tego tematu. Zdecyduj się bardzo niekonsekwentna jesteś no i jak sama zauważyłaś nie potrafisz delikatnie pisać o tym temacie to po co go dalej wałkujesz? Niektórym osobom, które zwróciły na to uwagę w tym autor sprawiłaś przykrość itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Programista napisał(a):

Odnosisz się do jego wypowiedzi, potem nie chcesz odpowiedzieć. 

Piszesz, że nie będziesz pisać tu o penisie, a kolejne kilka wiadomości napisałaś odnośnie tego tematu. Zdecyduj się bardzo niekonsekwentna jesteś no i jak sama zauważyłaś nie potrafisz delikatnie pisać o tym temacie to po co go dalej wałkujesz? Niektórym osobom, które zwróciły na to uwagę w tym autor sprawiłaś przykrość itp.

A Ty co, ataki na priv się znudziły? Nie tylko o tym pisze niedelikatnie. Nie chce odpowiadać odnośnie swoich preferencji, bo nic nie wnoszą one tu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A Ty co, ataki na priv się znudziły? Nie tylko o tym pisze niedelikatnie. Nie chce odpowiadać odnośnie swoich preferencji, bo nic nie wnoszą one tu

Ciebie widzę każdy atakuje jak ktoś napisze nie po Twojej myśli albo zwróci uwagę nawet Ci już nie odpisałem na tym priv to nie ma sensu i nie warto, ale dobrze wiedzieć, że jak Ci się  zwróci uwagę na coś to tak Cię strasznie dotyka i to właśnie Ty atakujesz. Napisz jeszcze, że Cię wyzywałem tutaj 😅

Ja Ci zwróciłem uwagę, że nie potrafisz o tym temacie pisać delikatnie gdzie dotknęłaś jakieś osoby i miałaś nie pisać odnośnie tego tematu jesteś niekonsekwentna i nie szanujesz nawet własnych słów nie potrafiąc się ich trzymać. Mam wrażenie, że empatia i takt w tak delikatnych tematach jest Ci bardzo obca wyciągnij jakieś wnioski i pomyśl czasem o innych.

Edytowane przez Programista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Programista napisał(a):

Ciebie widzę każdy atakuje jak ktoś napisze nie po Twojej myśli albo zwróci uwagę nawet Ci już nie odpisałem na tym priv to nie ma sensu i nie warto, ale dobrze wiedzieć, że jak Ci się  zwróci uwagę na coś to tak Cię strasznie dotyka i to właśnie Ty atakujesz. Napisz jeszcze, że Cię wyzywałem tutaj 😅

Ja Ci zwróciłem uwagę, że nie potrafisz o tym temacie pisać delikatnie gdzie dotknęłaś jakieś osoby i miałaś nie pisać odnośnie tego tematu jesteś niekonsekwentna i nie szanujesz nawet własnych słów nie potrafiąc się ich trzymać. Mam wrażenie, że empatia i takt w tak delikatnych tematach jest Ci bardzo obca wyciągnij jakieś wnioski i pomyśl czasem o innych.

Zalozcie sobie klub zranionych przez dalile chlopaków. Ale to dziwne, że nikt z dziewczyn nie jest zraniony i nie pisze mi że coś źle robię. Ciekawe ejjjjj zastanówmy się nad tym co to za dziwne sytuację są 🤔🤔

Bez kitu chciałabym wiedzieć to! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Zalozcie sobie klub zranionych przez dalile chlopaków. Ale to dziwne, że nikt z dziewczyn nie jest zraniony i nie pisze mi że coś źle robię. Ciekawe ejjjjj zastanówmy się nad tym co to za dziwne sytuację są 🤔🤔

Haha, zapisuję się. Xd 

Może mężczyźni się Tobą bardziej interesują z jakiegoś powodu 🤔, więc łatwiej o konflikty🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Zamiast wyciągnąć jakąś lekcje, autorefleksje z tego, że Ci ludzie zwracają uwagę na zachowania Twoje to piszesz jakieś infantylne i głupie teksty o założeniu jakiegoś klubu... No cóż tak jak myślałem empatia i wyciąganie wniosków nie jest Twoją mocną stroną. To, że ktoś Ci nie sygnalizuje albo nie pisze nie oznacza, że tak nie jest. Koniec tego offtopu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Haha, zapisuję się. Xd 

Może mężczyźni się Tobą bardziej interesują z jakiegoś powodu 🤔, więc łatwiej o konflikty🙂

No, tylko że on popisał ze mną przez dzień, i już ma problem. W związku z tym jednak mam coś z socjopaty. Do tego nie wyciągam wniosków, nie mam autorefleksji, i rzuciłam infantylnym tekstem (mógł nie załapać jak Ty bo nie śledził aktywnosci :D)

koniec off topu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi