Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dla Nocnych Sów i Sówek 🦉

Programista

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, wpadłem na pomysł założenia tego wątku dla ludzi, którzy siedzą po nocach celowo lub nie celowo nie mogąc spać. Kiedyś taki wątek był z tego co widziałem, ale ostatnia wiadomość z 2014 roku... więc lepiej było założyć nowy:)

Pomyślałem też o czacie mógłbym zorganizować/napisać taki dla tego forum nawet jeśli miałoby być to zewnętrzne narzędzie, a może w przyszłości uda się zintegrować z tym forum co wy na to?

Edytowane przez Programista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dryagan napisał(a):

@ProgramistaW sumie to taki temat jest i to z tradycją wieloletnią, miał wiele odsłon. Jest dla wszystkich i tych co w nocy i tych co w dzień. Nie ma potrzeby tworzenia osobnych tematów offtopowych: 

To w takim razie jest kilka tematów tych samych. Dlaczego akurat na ten zwróciłeś uwagę?

Edytowane przez Programista

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Programista odkopujesz archiwum - to były starsze odsłony tego samego tematu (wiele lat temu podjęto decyzję o połączeniu wątków - dziennego i nocnego, a następne odsłony wynikały z tego, że wątek zrobił się "za ciężki"). Nie wiem czego nie rozumiesz. Wysłałem link to najnowszego, aktywnego wątku do pogaduszek dziennych i nocnych. Czego nie zrozumiałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dryagan Łatwiej tamte wątki znaleźć, które są archiwalne niż ten, który podałeś, zazwyczaj, a praktycznie zawsze na forach dyskusyjnych nie ma wątków, które są zdublowane szczególnie takie rozbudowane, więc mogłem założyć że był jakiś stary, okazuje się, że więcej i myślałem, że nie ma żadnego to chyba proste do zrozumienia? A nie przeszukiwałem głębiej i więcej z założenia jak fora dyskusyjne działają lub działały w przeszłości.

Już wiesz czego mogłem nie zrozumieć lub czego nie zrozumiałem? Mam wrażenie, że jakoś pejoratywnie piszesz i jest to dziwne. 

Spokojnie kontynuacja będzie w tamtym wątku. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi