Skocz do zawartości
Nerwica.com

po co dziewczyny sobie na tinderze wpisuja ze szukaja zabawy lub czegos przelotnego?

nihil666

Rekomendowane odpowiedzi

A w opisie ze jak ktos uzywa 3 literowych slowek to niech sobie odpusci?

Moze to sa atencjuszki co przescigaja sie z kolezankami w matchach?

Maja inne opcje do wyboru jak 'cos na krotko lub dluzej' jak chca zwiazku a uzywaja 'zabawy i czegos przelotnego' co jest przeznaczone do onsa xD

piszesz do takiej a ona coe blokuje lol xD

Wydalem 1400 zl na tindera, chcecie screena?

Screenshot_20250916-162733_Google_Play_Store.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie widze ze skonczyly mi sie pierwsze wrazenia, to wiadomosci ktore mozesz wyslac nawet nie majac macza. Nie pamietam czy 50 czy 100 wiadomosci masz w cenie 435 zl. A ja juz wydalem 870 na to. Zadna nie odpisala chyba wroce do onlyfansiar one przynajmniej odp ze strachu ze przestaniesz im placic

Chcialem napisac teraz do typiary ze podobaja mi sie jej cycki i wyszlo ze wyczerpalem wiadomosci

Lediwe 11 dni minelo a 1400 zl w peezdu, onlynasiare bym mial na pol roku co najmiej i by pisala ze mna chociaz

Chyba jestem bazylem wybitnym. 100-200 lasek i nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też myślę że wydawanie 1400 zł. Żeby pisać komuś że ma fajne cycki. Wiem że niektórzy płacą i wgl ale szukają do związku kogoś. 

52 minuty temu, little angel napisał(a):

tyle wydać na możliwość zamoczenia :shock:

nie lepiej iść na roksy? też z tobą zamieni parę słówek, każe ci się umyć i do wyra

nie żal ci kasy... i godności...

Wielu jak zauważyłam ma jakiś odrzut na myśl o prostytutce. A jak są laski łatwe, to taką by już im nie przeszkadzała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, little angel napisał(a):

jemu to żadna by nie przeszkadzała

ważne by miała cycki i otwór!

To też go podsumowała. Cycki i otwór ma też mama i siostra, ale to nie działa jednak. 

5 godzin temu, little angel napisał(a):

tyle wydać na możliwość zamoczenia :shock:

/cenzura/ ale wydać 1400? Jaki tam biznes odchodzi. Pojebane. 

Jak se pomyślę ile dzieci głodnych by obiady za to dostało... 

7 godzin temu, nihil666 napisał(a):

wiadomosci ktore mozesz wyslac nawet nie majac macza. Ni

Na /cenzura/ za to płacić? Jak nie masz macza to i tak nic z tego nie będzie. Często nawet jak macza to typiary nie odpisują, a co dopiero bez. Bez sensu strategia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Mic43 napisał(a):

To też go podsumowała. Cycki i otwór ma też mama i siostra, ale to nie działa jednak. 

/cenzura/ ale wydać 1400? Jaki tam biznes odchodzi. Pojebane. 

Jak se pomyślę ile dzieci głodnych by obiady za to dostało... 

Na /cenzura/ za to płacić? Jak nie masz macza to i tak nic z tego nie będzie. Często nawet jak macza to typiary nie odpisują, a co dopiero bez. Bez sensu strategia. 

Generalnie chłopaki to te apki mają sens poza dużymi miastami. Bo tam to nie ma na rynku nikogo, i trzeba sobie ustawiać 50 km od Ciebie albo jeszcze dalej 

W dużym mieście to nie chce nic mówić, ale jest TYLE facetów wyglądających jak modele że noo

1400 to nie aż tak dużo obiadów no bo policz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Dalila_ napisał(a):

, ale jest TYLE facetów wyglądających jak modele że noo

Babek wyglądający jak modelki też jest sporo, wszystkie takie same. Do tego oczywiście brak opisu, albo /cenzura/owy cytat, albo w zainteresowaniach "podróże, jedzonko, pieski, siłownia". Rzyg. Przekopać się przez ten syf to masakra. Chyba trzy laski do tej pory zwróciły bardziej moją uwagę, z którymi miałem macza i były łaskawe porozmawiać. Z resztą gadałem bo gadałem, ale bez przekonania, albo był macz, a zero odzewu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Babek wyglądający jak modelki też jest sporo, wszystkie takie same. Do tego oczywiście brak opisu, albo /cenzura/owy cytat, albo w zainteresowaniach "podróże, jedzonko, pieski, siłownia". Rzyg. Przekopać się przez ten syf to masakra. Chyba trzy laski do tej pory zwróciły bardziej moją uwagę, z którymi miałem macza i były łaskawe porozmawiać. Z resztą gadałem bo gadałem, ale bez przekonania, albo był macz, a zero odzewu. 

Jak takie same, to wina make upu :D

Ale domyślam się że jest dużo, tylko to wy tam szukacie, a nam wystarczy być. Czy mieć ig czy inne szalone apki

Poza tym ja też nie miałam opisu albo jakiś 2 słowny, a mówiłeś że jestem bystra

Edytowane przez Dalila_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Jak takie same, to wina make upu :D

No w sensie jakieś filtry, makeup, miny, ubrania. 

To prawda, kobiet jest dużo mniej na tych apkach i dlatego. Ale już mniej atrakcyjne albo z dziećmi same zaczepiają.

No w sumie ta jedna, co w niej się tak mega zauroczyłem miała tylko jedno ironiczne zdanie. Ale miała taki prawdziwy uśmiech, a pozostałe zdjęcia były zupełnie inne niż pozostałych lasek - artystyczne, tajemnicze. 

Zwykle laski miały foty z podróży, jak żrą w restauracji, albo z dupą na siłowni 🤮🤮🤮 99 procent zdjęć jest takich samych, zero inwencji. 

No ale okazało się że ona ma autyzm i jakieś inne problemy, jak sama się nazwała, jest dzika. Mieliśmy się spotkać, ale kutas wyszedł z tego niestety 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi