Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

twojej aplikacji by nikt nie pobral bo nie zareklamuje cie meta miliardowi ludzi 

wiedza, siedza na discordzie reddicie itd. 

No Ok. Ale myślenie miałam dobre a ty podważałeś sam ponysl a nie jego promocje 

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Maila jej wysłałam.

Macie swoje maile? Wow:) jak w 2006

To sie na discord trzeba przeczuci i tyle. Nie wiem jak to wyglada ja kojarzę ze hejtery z gwiazd sie tam przeniosły ale mi sie nie chcualo.

potem jak było zdalne to dzieciaki tam jakies lekcje miały 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Fajne. Tylko jeszcze nie zakumałam jaka jest zasada w kierunku przekładania. Mniejsza kupka do większej czy jak?

pierwsza na druga chyba ze tam cos jest jakis bonus wiec wtedy decyduje za ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

dwoch gosci nas podglada na temacie

pomachajcie widmokowi :D

Ja raz to sie 7 doliczyłam fanów w krzokach;)

2 minuty temu, babba napisał(a):

A skąd wiesz who is who? 

A jesli pytasz skad wie ze widmok to sam sie chwalił jak recytował ze zjadłam ziemniaki i inne /cenzura/y które tu pisałam tam 😀 sam sie tu nie może zalogować bo sie ‚chowa za torem’, bo podobno nie ma nic za uszami, tylko tacy bez niczego za uszami sie chowają 😀

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja sprzedaje oddaje biorę 😃

Ja wyrzucam, albo rozdaję. Nie potrafię ustalić ceny, tym bardziej się targować.

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Można zobaczyc jak widzisz użytkowników online na dole i nicki to jak klikniesz zobacz listę to widać 

Widzę tych online i obserwujących. Nie wiem kto się za nimi kryje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, babba napisał(a):

Ja wyrzucam, albo rozdaję. Nie potrafię ustalić ceny, tym bardziej się targować.

Ja zależy co. Jak coś jest dużo warte i w dobrym stanie staram sie sprzedać. Jak średnio warte w dobrym stanie to oddaje:) w złym wyrzucam ale ja nie niszczę rzeczy wiec w shmie z rzeczy jakie wrzucam to to są głownie jakies majtki czy tshirty czy skarpetki, cała resztę mam niezniszczoną tylko sie nudzi i temu oddaje / sprzedaje 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Krejzi1 napisał(a):

Super 🙂

heeeeeej! Żyjesz! 😍
dokładnie nareszcie we właściwym miejscu 😀

Nie obeszło sie bez komplikacji 😀poczatkowo chcieli nas wywalic jako nielegalnych imigrantów sprawiających problemy ale udzielili mam azylu i już nas kochajo 😀

Uchodźcy z kafeterii 😂 rozwaliło mnie gdy Pieprz napisała mi, że siedzicie na preclach na nerwicy 🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Uchodźcy z kafeterii 😂 rozwaliło mnie gdy Pieprz napisała mi, że siedzicie na preclach na nerwicy 🤣🤣🤣

Zmienili nam nazwę bo wstydzili sie naszej tożsamości:p wcześniej nazywaliśmy sie Uciekinierzy z kafeterii - pieprz gdzie jesteś 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

No Ok. Ale myślenie miałam dobre a ty podważałeś sam ponysl a nie jego promocje 

Macie swoje maile? Wow:) jak w 2006

To sie na discord trzeba przeczuci i tyle. Nie wiem jak to wyglada ja kojarzę ze hejtery z gwiazd sie tam przeniosły ale mi sie nie chcualo.

potem jak było zdalne to dzieciaki tam jakies lekcje miały 

Korzystamy z antycznych metod komunikacji z czasów naszej młodości 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

hej jak mozna pisac w duo ? cos tam nawet odpisalem ale nie wiem co sie z tym stalo. 

zareklamowalem cie ze zyjesz, wiec ew. pretensje o tracenie czasu na forum to mozesz do mnie wysylac w ramach reklamacji :D

widze ze nie tylko ja zauwazylem jej sposob dzialania :D

Jest pole do komentowania gdy komuś gratulujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i jeszcze wcześniej byliśmy gdzieś na dole pod tematami z 2018 bo nas nie chcieli a potem dostaliśmy pinezkę i jesteśmy na samej gorze 😃

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Jest pole do komentowania gdy komuś gratulujesz.

A spisał sie tam? Jest czego gratulować?😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja raz to sie 7 doliczyłam fanów w krzokach;)

A jesli pytasz skad wie ze widmok to sam sie chwalił jak recytował ze zjadłam ziemniaki i inne /cenzura/y które tu pisałam tam 😀 sam sie tu nie może zalogować bo sie ‚chowa za torem’, bo podobno nie ma nic za uszami, tylko tacy bez niczego za uszami sie chowają 😀

Dawno zauważyłam, że niektóre osoby uaktywniają się  tam tylko na widok swoich "wrogów".  Nie moja bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Pieprz w moździerzu napisał(a):

To może się spiszmy na gadu gadu 😛

A to jeszcze istnieje? Ech, to były czasy gdy się czekało na aktywne słoneczko u kogoś.

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Aha i jeszcze wcześniej byliśmy gdzieś na dole pod tematami z 2018 bo nas nie chcieli a potem dostaliśmy pinezkę i jesteśmy na samej gorze 😃

A spisał sie tam? Jest czego gratulować?😃

Nawet nie pamiętam co zrobił 😝 tam ciągle ma się jakieś osiągnięcia. Starają się motywować do używania apki jak mogą 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi