Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co robić w tej sytuacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Taki chłopak(33 lata) z dalekiej rodziny chciałam z nim ostatnio porozmawiać, po chamsku wypisywał, mówię co cię napadło, a on napisał;

Spokojnie mam depresję myślę o śmierci

Przestraszyłam się bo kiedyś też tak wypisywał do mnie.

Powiedziałam mamie i tacie o wszystkim, westchneli rodzice takie rzeczy wypisuje jeszcze.

Kiedyś mówił, że jest homoseksualistą, a teraz powiedział, że jest biseksualny i ma narzeczoną. Mieszkają ze sobą.

Mój tata wyraził się na to wszystko;

To postrzeliniec jeden!

Mama i ciocia nawet się zastanawiały czy on się ukrywa, że ma narzeczoną i mieszka z nią?

Nawet na pogrzebie swojego ojca(zmarł w zeszłym roku) ten kuzyn był z tą narzeczoną.

Nie da się go zrozumieć trudny typ

Kuzynka słyszała to wszystko to była w szoku i mówiła czy ta jego niby narzeczona się nie gniewa jak takie rzeczy pisze? Czy myśli sobie, że ona będzie go pocieszać?

Kiedyś w sumie było tak że ten chłopak wypisywał do mnie że chce się zabić marzy o śmierci, powiedziałam rodzicom wtedy o tym tata próbował pogadać z jego wujkiem w sumie to też ten jego wujek to mój daleki wujek kuzyn mamy to ten wujek mówił że on to nawet do swojej mamy przez telefon mówił:

Jak nie pożyczy kasy to się powiesi!

I jego wujek powiedział na to jak ten straszył swoją mamę przez telefon że jak nie pożyczy mu pieniędzy to się powiesi, że głupiec że naprawdę

Nawet do takiej dziewczyny kiedyś wypisywał pytania typu

Przepraszam jeśli napisze

Czy ze swoim mężem uprawiasz taki seks

Czy golisz się w miejscach intymnych

Czy jak jest miesiaczka to krew leci

Albo coś o penisach wysłał do niej

Czy prezerwatyw używa

Kiedyś powiedział też, że jego rodzina to narzeczona(o ile to prawda) i znajomi, mówił że mama się nad nim znęcała(ale nwm czy dla atencji to mówił czy rzeczywiście tak było)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi