Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

NIE INTERESUJE MNIE ŻADEN MARIUSZ, ŻADNEN SZYMON, WOJTEK, MACIEK, PATRYK CZY WALDEK I INNI KRZYSZTOFIE11 I TWOJE UROJENIA I KŁAMSTWA. TYGODNIOWA WŁADZA UDERZYŁA CI DO GŁOWY WIĘC JĄ ZDEJMUJE. CIEBIE POKOCHŁAM TY GŁUPCZE, ALE NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE CZEGO SIĘ NIGDY NIE WYPARŁAM KOCHAM BRATA NELYSSY. BRATA NELYSSY NIE ŻADNEGO CIENIA WIATRU. TRZEBA BYĆ NAPRAWDĘ KALEKIM UMYSŁOWO, NIEDOROZWINIĘTYM, IEOGARNIĘTYM BY NIE ROZUMIEĆ SŁÓW TYLU, KTÓRE PISZĘ JUŻ NA 49 STRONIE. 

POD KRZYŚKIEM11 NIE KRYJE SIĘ NIKT INNY, DO CIEBIE SIĘ ZWRACAM. POD BRATEM NELYSSY TEŻ NIE KRYJE SIĘ ŻADNA INNA WŁADZA. NAUCZYŁ WAS SZCZUREK Z CIENIEM SIĘ PONIŻAĆ, ALE JA PISZĘ KONKRETNIE. 

PRZESTAŃ TYM DZIEWCZYNOM Z FORUM PIERDOLIĆ GŁUPOTY KAŻDY Z WAS. 

I NIE ŻYCZĘ SOBIE JA WMAWIANIA KŁAMSTW O WASZYCH SFAŁSZOWANYCH ŚLUBACH I DZIECIACH.

A JAK JESTEŚCIE NA TO WSZYSTKO ZA STARE DZIADY TO WYPAD BAWIĆ SIĘ W SWOIM GRONIE. BO JA WAS ODBIERAŁAM POWAŻNIE, WY CHCECIE BYĆ POWAŻNI I SZANOWANI A ROZNOSICIE BZDURY, ALBO ROBI TO ZA WAS PIER*DOLĄCY BEZ SENSU SZCZUR. 

POWIEŚ TO SOBIE NAD GŁOWĄ KRZYSIU I ZACZNIJ MYŚLEĆ MĄDRZE A NIE ROZKOCHUJESZ DZIKĄ DZIEWCZYNĘ I CI SZCZUR Z KOLEGAMI ZARAZ PIE*DOLI W GŁOWIE.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma prawą nikt Z Was masturbować się poniżać przed ich wymysłami. Jak kogoś coś podnica, proponuję posłuchać Muzyki. 

Dla władzy swojej dzikiej Arelic i Alexi Laiho. 

Przy masturbacji się poniżacie i ośmieszacie, a Ci którzy uważają że a ch*j tam, i tak pozdychają w poniżeniu przed tymi o których wspomniałam zatruci ich smarodem. Szczur mi przedstawiał swoje zamiary. SazKoda życia i godności. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi