Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Zanosiło się na deszcz, ale poprosiłam ostatnio MOJEGO ukochanego by rozpalił dla mnie słońce i jak widzę świeci : ) 

Szczurza menda już się wtrąca w to o czym wczoraj na wieczór napisałam, oczywiście myśli, że wszystko ma się dziać pod Jego kontrolą. A nie będzie i ma to przyjąć do wiadomości, jeżeli nie przyjmie a ja nie będę zadowolona zrobię jak miałam zrobić. Opowiem wszystko, pokaże wszystko. Mam mało czasu, jak wspominałam rozprawa kolejna i podobno ostatnia z Nim jest we wrześniu. 

On nie chce dla nikogo z Was dobrze, liczą się nadal głupie kulty z czubów, którzy nie pomyślą o Nim o nas przez chwilę. Ale będzie się poniżał, tracił kolejny rok by głupie mordy zadowolić zamiast tych, których powinien.

Wy nie jesteście niczyimi sługami, ale słuchając go, niestety jesteście winni. To nie jest wzór do naśladowania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczur mi właśnie pokazał jak tu była walka o Liane i Beatę gdzie wygrała Beata i co ze mną ma się mierzyć jakaś Beata a ja mam dać żyć w poniżeniu swojej forumowej matce Lianie? Dla mnie Liana wygrała, ja wybieram Liane. I brat Nelyssy i cień wiatru się do tego dostosowali. O żadnej Beacie nawet brat Nelyssy nie wspomniał i Jej dzieciach bo to nie są Jego dzieci tylko Heńka i tego harcerza o ile naprawdę są a były trollowane na Niego. 

Już więcej zrozumiałam, masz spadać ode mnie i od Niego Beato. 

Ty Beato tak wszystkich zatrułaś całą Jego rodzinę, mnie i wszystkich tymi Monikami, Justynami z jakiej miłości? Z zazdrości o mnie się trzesłaś. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym za wszystkim kryje się Martwy Duch do Niego z problemami skąd się wzięły dzieci, skąd te śluby większość głupot w Jego postaci. Ja już rozumiem wszystko.

Masz się od brata Nelyssy trzymać z daleka Beato. Poza tym zgłaszam Ciebie, miej tego świadomość. 

Te dziewczyny z moich szkół itd one nic nie rozumieją. Nie wczuwać się nie podniecać.

Coś tam Natalka rozumie, za kilka lat zrozumie więcej. Ania zrozumie niebawem. 

Reszta jest bez znaczenia Moniki, Eweliny, Karoliny, Justyny czy inne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogliście żadnego mojego seksu widzieć, bo ja seksu nie uprawiałam do lat przed 30. Mój pierwszy partner seksualny to brat Nelyssy. A jak widzieliście coś z chłopakiem którym mieszkałam to jakieś widmo to nie ja. Zresztą nie z nim jedynym mieszkałam. Szczur ma obsesję sam te widma tworzy, coś Wam pokazuje. Podszczuwa go by On teraz napalony chodził i ze mną chciał to robić, ale jakim prawem? To jest gwałt. Taki sam jak za czasów w 2013-14 roku. Szczur to gwałciciel. 

Wielu spraw nie rozumiecie, odnośnie pieniędzy też. Skoro chłopak jako brat chcę mieszkać z dziewczyną, ma pieniądze z pracy ja alimenty, pracę dorywcze, pieniądze od dziadków w tamtym wieku to jakie matki? Sam go wysyłał, robił patologię a z Was czubów. To nie był mój narzeczony ani przyszły mąż. 

To jest błazenada, ja byłam po 20 on miał lat 30 a Wy jesteście starsi. Mógł cień pomóc jak taki jest poważny a nawet życzeń nie potrafił złożyć.

Szczur lubi trollować by wszystko było patologiczne a ja mimo bałaganu przez kota wcześniej czy teraz przez Niego nie należę do patologii, ja mam po prostu wyjebane na taki system. 

Więc Beato, nie, Ty nie jesteś poważna. Ty jesteś chora i zatruta. Twoje dzieci też pewnie są. Materializm to nie wszystko, ja gdybym chciała to bym tym materializmem emanowała mimo wszystko. Ale w jakim celu? 

Po co mi samochód gdy ja się źle czułam podczas prawa jazdy w wieku 18 lat? A chodziłam na kursy i po prostu to nie jest dla mnie. 

Szczur mi odebrał pracę w stadninie, możliwość rozwoju, uwięził mnie na wsi przez Twoje głupie gadanie. 

Nie znasz tematu to się nie mieszaj w nic i nie wyliczaj, bo dla Ciebie nie wystarczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi