Skocz do zawartości
Nerwica.com

Chatbot, sztuczna inteligencja AI czy może okazać się realistyczną pomocą?

Gość Relfi

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

A mówiłam o takim związku internetowym na odległość niektórzy bawią się w takie rzeczy

Strata czasu i oszukiwanie własnego penisa, lepiej już związek internetowy w którym jednak dąży się do spotkania i można się od czasu do czasu spotykać, a kto wie czy kiedyś nie zamieszkać razem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

Strata czasu i oszukiwanie własnego penisa, lepiej już związek internetowy w którym jednak dąży się do spotkania i można się od czasu do czasu spotykać, a kto wie czy kiedyś nie zamieszkać razem.

Czyli uważasz że lepszy kontakt z ai udającym człowieka? Rozumiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Czyli uważasz że lepszy kontakt z ai udającym człowieka?

Uważam, że jeśli przeczytałaś to, co napisałem, i doszłaś do takiego wniosku, do jakiego doszłaś, to szkolnictwo w ciągu tych czternastu lat, które dzielą moje zdobycie edukacji wczesnoszkolnej i twoje, upadło i sobie pysk rozbiło. Zadanie domowe: rozbiór gramatyczno-logiczny powyższego zdania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Uważam, że jeśli przeczytałaś to, co napisałem, i doszłaś do takiego wniosku, do jakiego doszłaś, to szkolnictwo w ciągu tych czternastu lat, które dzielą moje zdobycie edukacji wczesnoszkolnej i twoje, upadło i sobie pysk rozbiło. Zadanie domowe: rozbiór gramatyczno-logiczny powyższego zdania.

Twój komentarz nie śmiał sensu odnośnie tego co ja powiedziałam, bo ja powiedziałam że lepiej realna dziewczyna do pisania niż robot. I tylko w takim przypadku mi chodziło. Gowno szkocki detektyw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi