Skocz do zawartości
Nerwica.com

O czym teraz myślisz?

Priscilla_126

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, little angel napisał(a):

@Maat no co Ty!! wydajesz się być super babką! :D w dodatku jeździsz na skuterze!! Marzenie :105: 

Mam nadzieję, że te okropne myśli szybko znikną z Twojej głowy i znowu poczujesz się dobrze!

Ja ostatnio też wpadam w taki dołek, od dawna nie mogę w pełni przespać nocy, poddaję się ze wszystkim lub nawet nie zaczynam, chcę sięgać po niezdrowe rzeczy, które wpędzają mnie w jeszcze większy dół... Dlatego chcę pojechać do bliskich, otoczyć się miłością, to mi dobrze zrobi :105: 

Dziękuję Ci 💚

Dawno nie słyszałam nic pozytywnego pod moim adresem (w tzw.REALU).

Fajnie masz,jedziesz do bliskich.

Ja mam bliskich pod nosem i wcale mnie tam nie ciągnie.

Po prostu przestałam przebywać z ludźmi,z którymi źle się czuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, Verinia napisał(a):

O jak miło 💗niestety nie wyzdrowiałam. Czuję się tragicznie. A teraz oblewają mnie poty.

I do tego to wybudzanie w nocy co chwilę. Wkur.... Mnie to 😡😡 

Jesteś mega pozytywną osoba na tym forum

.konkurs byś taki wygrała pewnie 

Robisz zamieszanie, takie pozytywne, i śmieszne. 🌙🌙🌙

Pasujesz!

Co to za rozkminy. Nie możesz tak o sobie myśleć. 🫂

Komu pozytywne to pozytywne :D dziekuje za komplementy 😘 A Ty taka barwna osobowość tutaj, że jak nic nie piszesz to pustka! Nie ma kogo czytać, A Ciebie sie dobrze czyta! Wybudzanie od gorączki... okropnosc, Ale oby już z górki. Zdrowiej. A mój słownik nie umie zrozumieć że Ale można pisać z małej litery, tak samo A 

9 godzin temu, Maat napisał(a):

Chodzi o to, że długi czas czułam się stabilnie i wcale nie miałam takich myśli.

Nieważne.

Aaach w sensie myśli depresyjne co nie mają właściwie przełożenia na rzeczywistość. Znam to :( ale pójdzie sobie!

I no pewnie żeś super babka, też taka osobowość wyróżniającą się na forum ;) coś musi być na rzeczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Komu pozytywne to pozytywne :D dziekuje za komplementy 😘 A Ty taka barwna osobowość tutaj, że jak nic nie piszesz to pustka! Nie ma kogo czytać, A Ciebie sie dobrze czyta! Wybudzanie od gorączki... okropnosc, Ale oby już z górki. Zdrowiej. A mój słownik nie umie zrozumieć że Ale można pisać z małej litery, tak samo A 

Aaach w sensie myśli depresyjne co nie mają właściwie przełożenia na rzeczywistość. Znam to :( ale pójdzie sobie!

I no pewnie żeś super babka, też taka osobowość wyróżniającą się na forum ;) coś musi być na rzeczy ;)

@Dalila_,ja na początku nie umiałam się do Ciebie przyzwyczaić,nie mogłam nadążyć za zrozumieniem twoich postów.😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi