Skocz do zawartości
Nerwica.com

kosz

Luna83

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał:

Tak Sebastian ,z toba zawsze😜

To sie cieszę na mnie możesz zawsze liczyć.

Przypomniało mi sie odnośnie tego bólu brzucha po lewej i prawej stronie. Jak byłem u endogastrologa to przepisała mi na te dolegliwości Vit E 1x 400 mg ( jest na receptę), później jak byłem i hepatologa tez z tymi bólami to podobnie mi przepisał tylko że mam brać 2x400mg tej vitaminy. Wychodzi na to że może pomóc w tych bólach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, rab44 napisał:

To sie cieszę na mnie możesz zawsze liczyć.

Przypomniało mi sie odnośnie tego bólu brzucha po lewej i prawej stronie. Jak byłem u endogastrologa to przepisała mi na te dolegliwości Vit E 1x 400 mg ( jest na receptę), później jak byłem i hepatologa tez z tymi bólami to podobnie mi przepisał tylko że mam brać 2x400mg tej vitaminy. Wychodzi na to że może pomóc w tych bólach

Czyli Wit  E?na te pobolewania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał:

Czyli Wit  E?na te pobolewania?

na to wychodzi tym bardziej, że wyniki miałem dobre i na usg brzucha tez było wszystko dobrze.

Hepatolog tez mi kazał zbadac poziom ferrytyny (żelazo) bo to chyba też ma wpływ , ja miałem troche podwyzszony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, rab44 napisał:

na to wychodzi tym bardziej, że wyniki miałem dobre i na usg brzucha tez było wszystko dobrze.

Hepatolog tez mi kazał zbadac poziom ferrytyny (żelazo) bo to chyba też ma wpływ , ja miałem troche podwyzszony

Czyli co za za duzo masz zelaza?u mnie ostatnio bylo za malo ale juz sobie suplementuje,ostatnie wyniki byly w normie juz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi