Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

picziklaki

Rekomendowane odpowiedzi

No z tym akurat się kompletnie nie zgadzam. Większość psychiatrów jest skłonna do politerapii jeżeli problem pacjenta jest bardziej złożony i wymaga kompleksowego podejścia z różnych stron.Tym więcej ktoś ma objawów chorobowych ,zaburzeń osobowości ,zaburzeń psychicznych czy chorób psychicznych,które się na siebie nakładają to wtedy 99% psychiatrów stosuje leczenie skojarzone w celu potencjalizacji działania terapeutycznego . Lekomania to najczęściej jak ktoś nadużywa leków ,które posiadają potencjalne właściwości uzależniające lub też zmienia te leki na własną reke bez porozumienia z lekarzem , bierze w dawkach nieprzewidzianych w ulotce itp

Edytowane przez picziklaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@picziklaki Przestań brać chloroprotriksen to się będziesz zgadzać. Była taka strona " opsychiatri .pl tam multum ludzi pisalo swoje historie. Jesteś tech . farmaceutycznym a nie psychiatrą wiedz że dużo można zdziałać psychoterapią bardzo dużo .

Bierzesz leki od 17 r .ż a masz 23 lata

Zrozumiesz jak będziesz mieć 31 lat. 

Wenlafaksyna i duloksetyna jest we Francji zakazana i ma czarną skrzynkę. Uznawana jest za narkotyk . Nawet na Symfaxinie pisze drug. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

, a co ty się tak bulwersujesz i spinasz do mnie jak tylko napisałem swoje zdanie to nie powód żeby mnie atakować. Podaj źródło w którym jest wenlafaksyna i duloksetyna we Francji zakazana i dlaczego. U nas w Polsce też nie ma wielu cennych leków psychiatrycznych, które w USA lub innych krajach są stosowane bo nasz kraj to ciemnogród w psychiatrii, poza tym pomiliły ci się lata bo mam prawie 25 lat, a leki biorę od 14 r. życia ;)

Edytowane przez picziklaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem.bardzo odluzowany powiem Ci. Bo za bardzo pewny jesteś dt.sprawy leków . Ja widzę że nerwowy jesteś po wenlafaksynie. To bylo żeby Cię oswiecić a nie żaden bulwers. Zdecyduj się pisałeś od 17 r.ż i masz 23 lata. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi