Skocz do zawartości
Nerwica.com

ot

Facet22

Rekomendowane odpowiedzi

ja bym chciał byc w filmie sex misia jak widze faceta w reklamie jak z nim rozmawiam czy idę do doktora to mi źle nie ze względu na sex ale nie lubię tego nudnego gadania o autach picia bezmyślnego piwa wo gule meski świat to nie dla mnie żyję jako facet ale się duszę , nawet wole Panią doktór niż doktora i dlatego zmieniłem lekarza rodzinnego , ciekawe myślę nad tym jak to być kobietą w śród kobiet jak Kajach śpiewa gdybym była jeden dzień to ja na odwrót .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubie kobiece pisma o modzie uwielbiam kozaki buty na koturnie czy botki sukienki makijaże kocham po prostu mode damską świetnie rozumiem kobiety ,jak kiedyś rozmawiałem z taką jedną kobietą o miesiączce to ona pyta skąd wiem co to okres ? Ja rozumiem psychikę kobiet jak mało kto więc coś w tym jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem gdzie szukać pomocy boje się że kiedyś gdy rodzina umrze to dowie się kim jestem facetem ( kobietą zamkniętą w męskim ciele) i że będą mnie straszyć a tego bym nie chciał dbam o siebie gole rece nogi z owłosienia nie mam włosów bo mam łysienie plackowate a jak widzę wąs pod nosem to się brzydzę pomocy proszę rozmawiałem o tym z Bogiem i nic .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem gdzie szukać pomocy boje się że kiedyś gdy rodzina umrze to dowie się kim jestem facetem ( kobietą zamkniętą w męskim ciele) i że będą mnie straszyć a tego bym nie chciał dbam o siebie gole rece nogi z owłosienia nie mam włosów bo mam łysienie plackowate a jak widzę wąs pod nosem to się brzydzę pomocy proszę rozmawiałem o tym z Bogiem i nic .

To transpłciowość, nie zaburzenia osobowości. Zgłoś się po pomoc do fundacji Trans-Fuzja.

'Cause sometimes you just feel tired, feel weak

And when you feel weak, you feel like you wanna just give up.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi