Skocz do zawartości
Nerwica.com

[Rysunki] Ekspresja

Gość Expresia

Rekomendowane odpowiedzi

chyba mam chory mózg, bo to włosy, a myślałam dłuższą chwilę, że ogon ten wczepiany do tyłka, skoro facetka siedzi półnaga

nie przejmuj się turbinka, ja myślałem, że ona siedzie na tym http://ferndogtraining.com/wp-content/uploads/2012/07/poop.png ale kolor końcówki trochę nie pasował, wiecie - gówniane życie :D

a ten przedostatni, to ja - upadły anioł :> fajne te rysunki, masz talent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pani nn., co stoi na przeszkodzie? Przypuszczam, że wyłącznie Twój lęk, że sobie nie poradzisz, oraz chęć uzyskania jak najszybszych efektów.

Miewam ten sam problem. Obecnie z tym walczę, spiesząc się powoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj narysowałam coś w stylu mangi, chociaż zawsze szkicuje w bardziej realistycznym stylu.

Wenę mam często raz na miesiąc, a czasem nawet raz na rok, pół roku, kiedyś parę lat nie rysowałam, ale jak mam taką dużą wenę, to często co kilka dni coś rysuje. :D Ale podziwiam autorkę, ja niby wyobraźnię mam, uczucia też, ale wyrazić tego jakoś nie umiem. Czasem tylko raz na jakiś czas udaje mi się coś zrobić z czego jestem zadowolona. Może kiedyś spróbuję narysować coś dziwnego, zobaczymy czy się uda. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim ponownie, mamy październik więc wracam z chaosem w głowie i chorą weną ;) Nie jest dobrze, znów wolę kreować swój świat, bo ten realny mnie przeraża i boję się, że sobie nie poradzę. Byle do wiosny...

-- 23 paź 2016, 08:15 --

Kilka nowych prac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi