Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wydzielone offtop z "Jęczarni"

Gość smutna48

Rekomendowane odpowiedzi

Bo ja wiem w takich sytuacjach jeszcze bardziej tęsknię za tym draniem przez ktorego sie tak czuje ja długo przez długi okres zycia zawsze gdzies wychodziłam nie zawsze miałam kogoś w sensie chłopaka ale zawsze gdzies a potem urwał się kontakt i moze i dobrze bo moja pseudo przyjaciólka to ........pip...... ost lata miałam i teraz czuje gorsza od innych jak bym była trędoweata normlanie a niejestem bynajmniej nie stwierdzono :cry::cry: bo jak gdzies jest impreza to i tak lipa nawet gdyby mnie zaprosili nie wiem jak bym się tam czuła, ale teraz czuje się nie fajnie coż hak im w smak :evil::evil::evil::cry:

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 5:54 pm ]

Ja poprostu nie pamiętam kiedy się ostatni raz bawiłam kiedy piłam mam ochote uwalić się w trupa i zapomniec o tym wszystkim.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coż szkoda ..... :smile::smile::smile: pozostaje się nazudzić i pić wodę mineralna bleeeeeeee a ja mam ochote na browar z sokiem malinowym :cry::cry::cry: eghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ostatnia impreza na jakiej byłam do ohohohohoooooo i jeszcze troche bo depresja fatalny stan psychiczny a potem nijak i tak zostało nijak własnie nijak :cry:

[ Dodano: Dzisiaj o godz. 6:06 pm ]

a j amieszkam pod warszawą przy drodze w stonę mazur jak zalew zegrzyński te strony w pipiduwie o nazwie Legionowo :roll: zawsze korki tu są :roll::roll::roll: zwłaszcza w weekendy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tym czasem siedze i słucham Lady Pank popijajac wode mineralną wktorej nie ma juz praktycznie gazu :( a oni sobie jonny wokera soczą albo piwko albo inne wynalazaki i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppaaaaaaaaaaaa oki :-)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi