Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zlot w Toruniu, czerwiec

Pieprz

Który weekend ci pasuje?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który weekend ci pasuje?

• 30.05 - 2.06
      2
    • 6.06 - 8.06
      4
    • 13.06 - 15.06
      2
    • 20.06 - 22.06
      12
    • 27.06 - 29.06
      5

Rekomendowane odpowiedzi

socorro, Absinthe z 20 na 21 i MrRafal Ania z 21- 22 maja pokoj 3 osobowy .. wiec jak sie zgodzi bittka to z nimi od 20-22 a jak nie bedziemy kombinowac tu niestety cena skacze do 60 zl :roll:
w trójce moge byc z socorro i Absinthe, na kolejną noc moze dla mnie jednej dwójkę, skoro nie ma jedynek ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absinthe, bardzo chetnie ;) paczałam na ceny i za dwójkę sa chyba takie same jak za trójke - jedyny mankament to pokoje nie mają łazienek ani toalet, na cały hostel sa trzy koedukacyjne prysznice i cztery takie toalety :hide: więc pod prysznic tez trzeba będzie chodzić grupami :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwojek tez juz nie maja. JUtro bede dryndac dalej moze bedzie jakas opcja B :?

-- 10 cze 2014, 11:35 --

Zmiana planow.. znalazlam tansze kwatery i maja dwojki i jedynki. A wiec mamy tu http://www.eholiday.pl/noclegi-up9220.html jako ze jest swieto ceny sa nieco wyzsze ale i tak sporo tansze niz w poprzedniej opcji. Dwojki po 45 a nie 60 Szostka po 30 a nie 40 no i maja jakies studio gdzie moga spac dwie osoby i tu pomyslalam o Bittce,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powoli nie mogę się doczekać. W 2013 te trzy zloty na których byłem stanowiły miłe urozmaicenie życia w izolacji. Teraz rok 2013 będzie dla mnie rokiem zlotów. Liczę, że i teraz będzie fajnie. Właśnie, jedzie ktoś przez Konin, żeby mnie zabrać samochodem? Razem zawsze raźniej.

Będziemy zwiedzać Toruń? Ponoć jest sporo różnych atrakcji. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi