Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy to minie?

AngryPengu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum. Od miesiąca mam dziwne samopoczucie, jakbym nie był sobą. Na początku miałem bardzo ostre lęki, lecz jakoś się z nimi uporałem, lecz czasem się pojawiają ale wiem jak z nimi walczyć. Miewam także stany depresyjne i nie widzę sensu życia ogólnie. W wakacje popalałem sobie MJ ( myśle, że z 8 razy) w czym raz prawie zeszłem, ale to raczej były dopy. Miałem jeszcze wypadek przed tym samopoczuciem. Mianowicie przywaliłem skuterem w samochód dość mocno, bo cały przód mam skasowany. Mam także guzka na tarczycy, ale byłem na biopsji cienkoigłowej i jest on zimny, nieszkodliwy(żadnych zmian nowotworowych). Miewam także częste skurcze w klatce piersiowej, gdzie przy jednym skurczu tak jakby mnie rozerwało(czułem, że mięśnie w środku sie napinają i tak jakby coś pękło), źle się poczułem i właśnie od tego czasu po tym skurczu moje życie sie zmieniło o 180stopni. Ciągle czuje sie nieobecny, mam problemy z pamięcią krótkotrwałą, bardzo dużo śpie(także w dzień), łatwo mi jest sobie wkręcić coś, że np. śpie, choć tak naprawde siedze na lekcji. Miewam także takie coś, że jak sie rozmyśle na chwile to jak kończe rozmyślanie to czuje jakbym się dopiero obudził, nie wiem gdzie wtedy jestem. I tutaj główne moje pytanie. Czy może być to spowodowane od MJ? I czy jeżeli nie pale już 3 miesiąc to jeżeli nie wróce do palenia to minie to, czy tak zostanie juz do końca? Prosze o odpowiedz.

-- 27 lis 2013, 17:22 --

Prosze o jakąś odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi