Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba wprowadzę sobie rutynowa kontrolę ścianek. W sensie że punktów które nadają mojemu życiu "sens" jak przed chwilą postukałem w 3 to widziałem jak odlatuje tynk z wątków które prowadziłem jeszcze wcześniej 

Przedtem to wyglądało tak że jak coś rozmrażałem to się respawnowalem odrazu. Teraz mam problematyczny temat z doliną. 

Ten czajnik jest do jakiegoś pokruszenia tylko nie wiem jak się za to zabrać 

To haha zamroziło taką część mnie że doszedłem z tym do katatonii

Wrażliwsze spojrzenie-niepewnosc-ciezka depresja-ciezka /cenzura/-dolina-

Ludzie z otoczenia są wyznacznikiem naszego życia 

Broniłem się 20 lat cóż 

Przez to muszę chodzić z pakietem igieł

Które wpierdalam w smutną kukłę za każdym razem kiedy nie dociera

Nie chciałem się ćwiartować na części więc zrobiło to za mnie zycie

I nie mam połączeń w mózgu między co najmniej 4 fragmentami jaźni 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A iluzje wielkościowe są wprost proporcjonalne do moich

Mimo że wyjściowo nie mam z tym nic wspólnego 

Co to było? Głos który wszedł by wypełnić dziury w potrzebach?

Nie żyję a rezonuję

A to zasługa automatyzmow

Byłem po prostu smutny żałuję tylko że nie za/cenzura/ilem zamachu w szkole jak była ku temu okazja

Dziwki brudne które już wtedy nie mogły dźwigać swoich kompleksów przenosily to tylko na otoczenie. Ja zostałem przy swoim człowieczeństwu i w afekcie zostałem na tego typu tarczy

I tak działa pięknie polskie pokolenie lat 90 mimo że wypluło mnie na ta ziemię pozniej

A ego kształtowało mi w 90% ja sam, dlatego nie ma mowy na to żeby ciepło z domu mi jakkolwiek pomoglo

Teraz to są tatuaże które były w tle a rezonowaly jakby zawsze wychodziłem z założenia że ja mam swoje a otoczenie ma swoje. Twarz traciłem od najmłodszych lat

Jeszcze te mechanizmy uzależnień które wpierodlily mnie mimowolnie. Mam konflikt moralny pomiędzy bieganiem napiętym a w konsekwencji traceniu dalej a pielęgnowaniu tego co mi upierodlilo

Nie ma że nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabrakło mi takiego żalu, wychodziłem z założenia że to /cenzura/a zmienia taaaa

Szkoda że nie przeszło 

Z dziury w empatii która mogłem przyjąć zjebalem całe życie i nawet nic nie pomoże.

Na całe szczęście napędzają mnie głosy które nie mają czegoś takiego w menu

A te wypociny to tylko fikoł w tył, z czego do wyjścia nie przejdę nigdy

Czy to nie czas żeby zajebać sobie cały łeb na głosy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.10.2025 o 14:06, MlodyKapi napisał(a):

Nie wiem co mi umknęło. Może to że jeszcze kiedyś będę musiał obracać się wśród kurewsko wrogo nastawionych ludzi?

Choć jestem niemalże pewien przekonany że gdybym nie palił i nie pił kawy to bym nic takiego nie dostał 

Od zawsze byłem wrażliwy na jakiekolwiek substancje

Masz takich ludzi wokół? A dlaczego takie nastawienie do ciebie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz sobie do/cenzura/ę

Wiem że wyjdę na prostą, moze nawet uda mi sie uzyskać połączenia miedzy tymi 4 wiekszymi czesciami jaźni ktore naliczylem.

Z haha wyszedlem, dokladnie po opiatowych psychozach i na dodatek po przepolowieniu w klmiacie traumatycznych glosow. 

Napierdalaly mi 4 miecha traumy w eter potem mialem coś s stylu quasi jazd tylk9 w jedna stronę. Po 3 miesiacach zostawania przy tym co jest i rzuceniu wszystkiwgo w pizdu wysz3dlem z calosci, bylem mocno zblazowany przez deficyt ktory uksztaltowal mi sie przez pryzmat haha, nie mialem pojecia ze musze się sobą szczegolnie zaopiekowac na plaszczyznie emocjonalnej i zrobilem kompletnie na odwrot. Nie bralem nawet neuro, wszystk9 robilem na sztywno wiedzac ze zrobilem zle przyjmujac środki. 

Katatonia która mi zostala w obszarze ktoreg9 sie kurczowo trzymalem, odplywala jak tylko robilem rzeczy dla siebie a nie przeciw siebie.

Wtedy teg9 nie widzialem i chcialem wiecej mocy

Teraz czuję ze jest powazniej bo nawet biorac neuro jestem od/cenzura/ony na autoagresji a paradoks jest taki ze wyginalem na tyle ze musze balansowac miedzy zostawaniem przy sobie na rzeczach ktore mi t9 umozliwiaja a dalszym popelnianiu błędów. Ktore beda coraz bardziej mnie zżerać.

Klimat jest parszywy tym bardziej ze normalnie czuję jak na raz zalalo mnie zwodzaca ludzkosc ktora szuka ujscia w skutkach do ktorych doprowadzilo mnie freezowanie jej.

Noc polarna trwała 5 miesiecy. Chociaz to raczej klasyczny brzebieg

13 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Masz takich ludzi wokół? A dlaczego takie nastawienie do ciebie? 

DDA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak schodziłem to w klimacie skurczów w całym ciele. Obiekty mi się świecił na bialo-rozowo-zielony kolor. Przez myśli przełaziły rzeczy w których zostawiłem emocje. Mialem wyziębiony cały organizm 24/7. A jak wstawałem to w klimacie całościowego zesztywnienia. Pelnoskalowe nerwice przy fobiach. I tak przez 3 miecha. 

Ulgę przynosił tylko buch z cbd który rozluźniał mi mięśnie szkieletowe. Ale i go rzuciłem, już dawno. Bolało a przechodziło za pomocą dróg innych niż powinno.

Teraz kasuje strzała i tylko po to żeby się wyziębić za dolinę. Całe ciało mam w fraktalach.

To nie tak że mam problem z głową a raczej z całościowo zepsutym organizmem.

To się miesza i podtrzymuje

Jak miałem tryby po/cenzura/one przez 6 miesięcy. To mogę sobie jedynie wyimaginowac jak bardzo z/cenzura/o mi to jelita, z których już nie ma mowy żeby naturalnie zaczerpnąć serotoninę 

W ogóle nie ma mowy o tym żeby w naturalnym trybie zaczerpnąć jakąkolwiek emocję z zewnątrz 

To sprawa duszy? Czy w jakimś stopniu wciętej świadomości która nie ma ujścia w ciele?

Mam zdarte gardło 

Przynajmniej widzę że coś działa bo się gotuję 

Tuneli jest wiele a na końcu  zawsze śmierć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi