Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich ;-).wlasnie chwile temu wstalem,dzien zaczal nie od od calkiem najgorszych w sumie,wlasnie zjadlem male sniadanko,wzialem ten slaby prazmolan i lyknalem maluszka balsamu kapucynskiego,teraz czekam na wypicie meliski.mam nadzieje ze dzien minie w miare przyjemnie.niuedlugo wybieram sie na prady przeciwbolowe i potem w miasto dalej zalatwiac sprawy :D.elektrownia,gazwonia i zmiana zameldowania ;-).

Tylko ludzie silni nadzieją są zdolni przetrwać wszelkie trudności ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, wlasnie juz nie wiem co jesc, mam ochote na ryby , lecz tutaj sa bez smaku.. :(

-- 28 lis 2013, 11:49 --

adrianwej, Witaj i milego dzionka :D

-- 28 lis 2013, 11:50 --

Wzielam polowe dawki paro , zobaczymy ..wieczorem druga dawke..by pomoglo..

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale poki co jeden maliuszek wystarczy ;-).a tak wogole to jak zwykle zdenerwowala mnie moja mama mysli ze jak zamknie drzwi od drugiego pokoju i obgada mnie u mojej siostry to ja nic nie uslysze..a mowi ze rzeczy ktorych wogole nie powinna.ech to wsyzstko siebie warte,na szczescie jeszcze tylko 4 dni ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, :***** placze sobie

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, poczta sie wlacza na t mobile :why:

hania33, :( dzis mam dol totalny

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, staram się ;-).to nie jest takie łatwe w sumie,ale robie to wbrew sobie bardzo pomaga.w środku wiadomo,że nie czuje się jakoś najlepiej bo potrafi mnie czasami tak na moment przybić ale po chwili mija ;).także jakoś to tam idzie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przed chwila juz dostałam poczta , jak to tutaj bywa sporego Mikołaja z czekolady.. ;)

-- 28 lis 2013, 12:15 --

adrianwej, bym chciała mieć taki optymizm , jak Ty.. :(

-- 28 lis 2013, 12:17 --

adrianwej, pożycz mi trochę wiary w siebie :-|

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, to tak wyglada optymistycznie,ale tez nigdy nie wiadomo jak to długo potrwa ;-).duzo mi tez pomoglo to ze sporotem zaczalem duzo rozmawiac po rozmowach jest zawsze troche gorzej;-).ale po czasie mija ;).

-- 28 lis 2013, 11:22 --

hania33, nieee ma sprawy łap :D.wogóle do nowego mieszkania w kuchni mam taki fajny kalendarz,a że ja jestem zwolennikiem naprawdę dobrych cytatów i aforyzmów które motywują nas do życia i działania to pasuej idealnie tam jest napisane " Jedyne dwie rzeczy czynią nas szczęśliwymi wiara i miłość" no i w sumie zgodziłbym się :D ale jakbym się miał zagłębic bardziej w tego sens to z tą miłością bywa przewrotnie hii ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie ubralam :D ubralam sweterek , rajstopy i zakladam plaszczyk patrze a ja nie mam kiecuszki :shock::D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma za co ;-). polecam się na przyszłość.ja sobie powiedziałem,że jak ja zacznę nienawidzieć nerwice to ona mnie w końcu też.łatwo się mówi wiem,ale jakoś pomaga ! dzisiaj naprawdę nie jest najgorzej co prawde dzień się dopiero zaczyna ;-).

ja jestem zowlennikiem wiary i nadzieji a miłość ..hmm..gdzięs tam zawsze czeka i przychodzi nieoczekiwanie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.