Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jest to możliwe że w wieku 16 lat odkryłam swoje powołanie ?

monika_k86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , nie jestem pewna czy to temat odpowiedni na to forum , ale musze w koncu skads otrzymac odpowiedz , jak widac w tytule mam 16 lat i chcialam zapytac czy to moze byc moje powolanie ?

Od pewnego czasu zauwazylam , ze strasznie mnie ogarnia chec pomagania ludzia , uwielbiam ten moment gdy sie komus (obcemu nawet) pomoze i on odpowiada na ta pomoc slowem "dziekuje" i zawsze tylko czekam az zobacze usmiech na ich twarzy ! Po prostu uwielbiam ta chwile gdy mozna wymienic sie usmiechem . W sumie mam 16 lat dopiero i tak naprawde jestem jeszcze glupia nastolatka i moze mi sie uroilo ze to moje powolanie ? Chcialabym cos zrobic w tym kierunku , juz jestem wolontariuszem w domu dziecka , ale nadal czuje sie nie spelniona ! Doradzie cos , prosze. Rozmiar i kształt członka oraz pojemnika nie będą tu na pierwszym miejscu pod względem ważności - badania spermy. Dziękuję za odp. Z poważaniem.

Nie jest to takie proste, jak mogłoby się wydawać. Dobrze, że jest gdzie pogadać. Mam co nieco do powiedzenia na ten temat i jutro o tym napiszę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi