Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, nieee... pióra wyrwiemy, zrobimy sobie z nich pióropusze i pobawimy się w indian :pirate:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, trzeba znaleść chetnych do skalpowania, bo ja głowy nie dam :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, masz u mnie plus za użycie mojej ulubionej emotikonki.

Komputer jak zwykle włączony (lubię ten szum wiatraka w swoich uszach), więc sobie sprawdzam raz na jakiś czas forum.

Ale że spaceruję po pokoju and touching wonders of my room (tak jak mam w podpisie), to na pełen etat wskoczę po 21. Tylko nie poznikajcie do tego czasu.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, eej ten urok westernów :D chyba wiem z czego zdjecia na bloga powrzucam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już jestem. Na tyle bardziej się dziś żywy czuję, że mógłbym się pouczyć albo zrobić jakąś inną pożyteczną sprawę. Tyle, że boli mnie głowa. :hide: Dlatego zostanę z wami i popiszę trochę. Praca nie ucieknie. Nadmiar rzeczy na głowie to nie jest sprawa zgodna z naturalnymi predyspozycjami człowieka. Można tak ciągnąć przez jakiś czas. Dlatego dziś wieczór: chillout.

Ale nowość :?

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.