Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Tomcio Nerwica, też nudy, cały dzień w domu. Zepsułem a raczej zzrzuciłem z szafki zepsuty telewizor i się okazało, że się naprawił xD, zobaczymy na jak długo :D

-- 31 paź 2012, 18:24 --

hehehe zgodnie z opisem xd telewizor już naprawiony :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiemocokaman, hahahahaha, rozbroiło mnie to :D wybywam później na halloween party, ale narazie... jestem w rozsypce :D odechciało mi sie :evil:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, będę Mortycją Addams :D ale to tylko taka domówka, w planach wygłupy i oglądanie horrorów :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nudy :? ale tylko do jutra :D

w ramach codziennego dogryzania bratu: jutro nie będzie nudów, bo będziesz mógł wtopić się w tłum ludzi i wejść niepostrzeżenie na cmentarz, nie martwiac sie, ze znów pogoni Cię tan grabarz, co? :lol:

-- 31 paź 2012, 17:37 --

niewiemocokaman, a no co komu obudowa... przecież liczy się... wnętrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a co się przejmujesz, najwyżej przebierz się za zjawe to wszystkich wypłoszysz ;) i cmenatarz zostaje na własny użytek :D

-- 31 paź 2012, 17:49 --

:( ja perd***

nie perdol!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, przebierz się za... trupa? i wyjdź z grobowca tak jak ten chlopek w Sherlocku Holmesie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy się stroją, przebierają i wędrują na imprezę halloween... a ja sam w domu, zmęczony i bez życia :(

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Dobrze spróbuje :D ale jak skończy się kąpielom w wosku i guzem na glowie po krucyfiksie , to będę miał do siostry pretensje :D

hasacz, Od kiedy przyjaciel robi takie rzeczy ? ;) ja bym go olał , ale zrobisz jak chcesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hasacz, też mi przyjaciel..

Transfuse, nic Cie nie trzyma, przebierz się i lataj po domach zbierać cukierki :D

Tomcio Nerwica, lepszy guz po krucyfiksie niż po latarni XD oj tam pretensje, najwyzej pożycze Ci auto którego nie mam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, mnie też, taka ciemność nieprzychylnie działa na mój nastrój.

Snejana, brak mi odwagi, no i nie mam żadnego pomysłu, a po trzecie sam biegał nie będę.

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.