Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, aż mi herbata nosem poszłam ze śmiechu xD temat o bezseności XD hahahaha XD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, hej Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Wspominałem dzisiaj ze znajomymi nasze różne hece na Chemi org. np. jak przez przypadek oblałem kwasem siarkowym prowadzonego i inne taKIE dykteryjki. :pirate::evil:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, mam nadzieję, ze ten z moim cheeseburgerem to przyjdzie do Snejany a nie do jakiegoś sennego Jana xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, senny jan by pomyślał, że śni xD

luk_dig, Pan jesteś niebezpieczny :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, niepoczytalny, niebezpieczny i fajke szerlocka pali :D pewnie jeszcze na dodatek morfinista XD a i knaź XD wszystko w jednym XD luk_dig uniwersalny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ooo to masz zaproszenie na moja impreze halloweenową na środę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ok, to przeniesiemy się tam z imprezą :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snejana a tam morfinik teraz to magnes się je magnesu się najeść to dopiero! :lol:

indeksmagnes.jpg.fb01f2a16104e16e76e3d83afdcedbaf.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, widzę, ktoś tu ma fazę na kiepskich :D

-- 28 paź 2012, 19:18 --

Ktoś musi pilnować zmarłych na cmentarzach zęby nie zaczęły sobie swawolnie chadzać. :P

Zastąpię cie :D tym bardziej , że na ostatni cmentarzu na którym byłem wygonili mnie :-|

było podpieprzać ostatnie znicze? :D i ćwiczyć przeprowadzanie sekcji zwłok na nowo przybyłych? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wcale nie kradłem zniczy :-| po prostu piłem z nich alkohol a póżniej grzecznie odkładałem na miejsce , a sekcji też nie przeprowadzałem , bo nie miałem sił samemu odsunąć płyty marmurowej , a głupio o coś takiego grabarza prosić :-|:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, grzecznie odkładałeś na miejsce? chyba sam nie pamietasz ile ich stłukłeś :P to za co Cie w takim razie wyrzucili? ;>

Hans, a co ci Ci zrobili?

-- 28 paź 2012, 19:28 --

a ja mam dzis irracjonalnie fajny wieczór, jestem cała w skowronkach, przesłać komuś troche dobrego humoru? :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cytat prosto z "Dnia świra" a M.Kondratem :D "bo nawet jak twoja jest twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.